Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Mitruma un temperatūras sensors ar maināmu sensora moduli

E+E Elektronik EE212 mitruma un temperatūras sensors ir piemērots sarežģītiem mērījumu uzdevumiem klimata tehnoloģijās, lauksaimniecībā un farmācijas rūpniecībā. Pateicoties modulārajai zondes konstrukcijai, sensora moduli vajadzības gadījumā var viegli nomainīt tieši uz vietas. E+E sensora pārklājums, plašā filtru vāciņu izvēle un izturīgais IP65 / NEMA 4 korpuss nodrošina precīzus un uzticamus mērījumus pat sarežģītos darba apstākļos.

Augstas kvalitātes, nomaināms sensora modulis

EE212 sensora galviņā iebūvēts sensora modulis ar jaunākās paaudzes augstas precizitātes E+E mitruma un temperatūras sensoru. E+E patentētais sensora pārklājums un hermētiski noslēgtie lodēšanas spilventiņi uzlabo mērījumu veiktspēju un pagarina sensora elementu kalpošanas laiku skarbā vidē. Moduļa iekšpusē esošā elektronika ir iekapsulēta un tādējādi vislabāk aizsargāta pret kondensāciju. Sensora zondei ir pieejams plašs dažādu filtru vāciņu klāsts.

Viena no galvenajām priekšrocībām, ko sniedz EE212, lai to izmantotu stipri piesārņotā un agresīvā vidē, ir modulārā zondes konstrukcija. Tā ļauj viegli nomainīt sensora moduli, veicot tikai dažus soļus un pilnīgi bez instrumentiem. Tas nozīmē, ka līdz minimumam var samazināt dīkstāves laiku un servisa izmaksas.

Daudzpusīga lietošana, vienkārša konfigurācija

EE212 var elastīgi pielāgot mērīšanas uzdevumam, lai to varētu daudzpusīgi lietot. Papildus precīziem mitruma un temperatūras mērījumiem sensors aprēķina dažādus ar mitrumu saistītus parametrus, piemēram, rasas punkta temperatūru, absolūto mitrumu un sajaukšanās attiecību. Izmērītās vērtības ir pieejamas divās konfigurējamās analogajās izejās. Trīs citus fizikālos lielumus var attēlot uz papildu grafiskā displeja. Pateicoties bezmaksas EE-PCS konfigurēšanas programmatūrai, var pielāgot mērāmo lielumu piešķīrumus, izejas mērogošanu un displeju.

Uzstādīšanai draudzīgs korpuss

Pieejama EE212 sienas versija un kanāla versija. Pārbaudītais HVAC korpuss ļauj uzstādīt sensoru ar slēgtu vāku. Tas nozīmē, ka elektronika ir aizsargāta pret piesārņojumu būvlaukumā. Korpusa skrūves ar bajonetes aizdari atvieglo ātru vāka atvēršanu un aizvēršanu, lai pabeigtu elektroinstalāciju. ASV tirgum paredzētajā korpusā ir ½" cauruļvada savienotājelementi.

Vairāk ziņu

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu...

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpniec...

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sen...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...

Jaunais E+E Elektronik mitruma kalkulators aprēķina visus būtiskos ar mitrumu saistītos parametrus, kā arī spiediena rasas punktu.