Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

29.05.2021 01:05

Hidrauliskie amortizatori atvieglo aktīvā gaisa paraugu ņēmēja darbību

Aseptiskās apstrādes vides monitoringa prasības farmācijas un veselības aprūpes nozarē ir kļuvušas arvien stingrākas. Lai nodrošinātu laboratorijām jaunu zelta standartu mikrobioloģiskajā aktīvā gaisa monitoringā un paraugu ņemšanā, Lielbritānijas uzņēmums Pinpoint Scientific ir izstrādājis inovatīvu sistēmu. Tagad ImpactAir-140 ir aprīkota ar hidrauliskajiem amortizatoriem, ko nodrošina ACE Fabreeka UK.

Pinpoint Scientific Ltd. projektē un ražo virkni augstas kvalitātes mikrobioloģiskās vides monitoringa produktu farmācijas tīrajām telpām un citām stingri kontrolētām vidēm. "Mēs esam uz tehnoloģijām orientēts uzņēmums un stingri ticam klientu iesaistei visā mūsu izstrādes procesā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti precīzi atbilst viņu prasībām. Mūsu gaisa un virsmu paraugu ņemšanas ierīces tika izstrādātas, iesaistoties diviem no pasaules lielākajiem farmācijas uzņēmumiem," apgalvo Getins Džonss (Gethin Jones), globāli strādājošā uzņēmuma, kas atrodas Bridgendā, Velsā, netālu no Kārdifas, Apvienotajā Karalistē, rīkotājdirektors. Jautāts par ImpactAir-140 īpašībām, viņš atskatās uz izstrādes gaitu un saka, ka uzņēmums uzskatīja, ka ir pienācis laiks atjaunināt 140 mm Slit-to-Agar gaisa monitoru klāstu. Tā kā Pinpoint Scientific uzskata, ka jāizstrādā tikai vislabākās kvalitātes un veiktspējas produkti, ImpactAir ir vesels saraksts priekšrocību salīdzinājumā ar tuvākajiem konkurentiem. Nerūsējošā tērauda konstrukcija neizdala daļiņas, nodrošina īpaši zemu vibrāciju un ir universāls barošanas avots ar mazāk nekā 50 W enerģijas patēriņu, vienlaikus padarot lietošanu vienkāršu ar lielu pārskatāmu skārienekrāna displeju un tālvadības paneļa iespēju. Sistēma ir pilnībā apstiprināta atbilstoši ISO 14698 standartam attiecībā uz fizikālo un bioloģisko efektivitāti, un to var aprīkot ar dažādiem piederumiem, turklāt tās izmēri ir tikai uz pusi mazāki un svars par 4 kg mazāks nekā tās tuvākajam konkurentam. Būtiski, ka atšķirībā no citiem šāda veida paraugu ņemšanas ierīcēm tajā ir iebūvēta sistēma, kas pastāvīgi uzrauga un regulē attālumu starp ieplūdes atveri un agara virsmu, kas ir faktors, kurš citos paraugu ņemšanas ierīcēs var izraisīt ievērojamas veiktspējas atšķirības. Tātad ImpactAir lietotāji strādā ar augstāku paraugu ņemšanas efektivitāti salīdzinājumā ar standarta instrumentiem un tuvāko konkurentu, padarot to par jauno zelta standartu uzraudzībai un paraugu ņemšanai no A līdz D klases laboratoriju vidē.

. Lai pēc iespējas atvieglotu ikdienas darbu augstas klases pārtikas nozares vai medicīnas tehnoloģiju, kā arī farmācijas nozares laboratoriju tīro telpu vidē, Pinpoint Scientific dizaineri ir radījuši unikālu risinājumu, kas ir pārdomāts līdz pat mazākajām detaļām. Meklējot augstas kvalitātes komponentus un strādājot pie vāka darbības uzlabošanas ar kvalitatīvu lineārās kustības vadības risinājumu, inženieri sazinājās ar Applied Automation, vienu no ACE Fabreeka izplatītājiem Apvienotajā Karalistē. Apsverot visas prasības un vēlmes, viņu nozares inženieris ieteica hidrauliskos amortizatorus.

Hidrauliskie amortizatori, kas piepildīti ar speciālu eļļu īpašam risinājumam

Wyn Gordge, ACE Fabreeka UK reģiona vadītājs, apraksta sākotnējo situāciju: "Mēs bieži esam veiksmīgi sadarbojušies ar mūsu izplatītāju Applied Automation, un šajā gadījumā sadarbība ātri noveda pie vēlamā rezultāta arī uzņēmumam Pinpoint Scientific." Izšķirošais punkts hidraulisko amortizatoru izmantošanai bija klienta prasība, lai paraugu ņēmēja vāku varētu atvērt bez ievērojamas piepūles. Bez šīs prasības piemērotas kustības vadības sastāvdaļas būtu bijušas rūpnieciskās gāzes atsperes, kuras var precīzi noregulēt vēlamajam atvēršanas un aizvēršanas ātrumam ar vārsta palīdzību, ko ACE piedāvā no nerūsējošā tērauda. Tomēr tika izvēlēti hidrauliskie amortizatori, jo tie nodrošina konstantu padeves ātrumu apvienojumā ar vieglu regulējamību un ir tikai viegli jāpiespiež, lai iedarbinātu vāka atvēršanas procesu. Vēl viens pluss ir tas, ka hidrauliskie amortizatori nodrošina saudzīgu aizvēršanas procesu ar papildu amortizāciju.

ACE un Applied Automation varēja demonstrēt vēl vienu spēcīgu piemēru: pazīstami kā kompetenti izstrādes partneri un novērtēti par klientiem specifiskiem risinājumiem, arī sākotnēji piegādājot nelielu daudzumu, komanda panāca hidraulikas meistardarbu. Tā kā ImpactAir-140 mikrobioloģiskās vides monitoringa produkti galvenokārt tiek izmantoti kritiskos laboratorijas apstākļos un tīrās telpās, saskaņā ar Pinpoint Scientific specifikācijām par minerāleļļas izmantošanu kā amortizējošu vidi bremzes cilindriskajā korpusā nevarēja būt ne runas. Ņemot vērā šo prasību un jutīgās pielietojuma jomas, ACE izvēlējās aizpildīt amortizatorus ar īpaši rafinētu augu eļļu ar ļoti līdzīgu viskozitāti un kalpošanas laiku. Izstrādājuma izstrādes gaitā Pinpoint Scientific inženieri palīdzēja izstrādāt nerūsējošā tērauda uzmavas, ar kurām pārklāti hidraulisko amortizatoru ārējie korpusi, kas izgatavoti no tērauda ar pārklājumu. No vienas puses, nerūsējošā tērauda pārsegi nodrošina labāku higiēnu, ņemot vērā stingrās tīrās telpas prasības, un, no otras puses, uzmavu materiāls atbilst pārējai ierīces daļai.

Šajā gadījumā izmantotie ACE komponenti ir HB15-50 tipa hidrauliskie amortizatori, kuru ārējā korpusa diametrs ir 15 mm un gājiens 50 mm, kas tos padara ideāli piemērotus, lai viegli atvērtu vāku un pēc vajadzības to noturētu atvēršanas leņķī 60 grādi. Šiem hidrauliskajiem amortizatoriem ir mainīga saspiešanas un izstiepšanas spēka regulēšana no 20 N līdz 800 N, un to uzstādīšana ar regulēšanas segmentu uz virzuļa ir bērnu spēle. Pateicoties to augstajai kvalitātei un ilgajam kalpošanas laikam, praktiski nav nekādu ierobežojumu attiecībā uz tādu klientu kā Pinpoint Scientific vēlmēm saistībā ar augstas klases risinājumu, piemēram, ImpactAir-140, atvēršanas un aizvēršanas biežumu. Ja nedarbojas farmācijas tīrajās telpās un citās stingri kontrolētās vidēs, šie augstākās kvalitātes komponenti precīzai kustības kontrolei galvenokārt tiek izmantoti dažādās automobiļu vai rūpnieciskās konstrukcijās, kā arī elektronikas, mēbeļu un izklaides industrijā.

Vairāk ziņu

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...