Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf iepazīstina ar jauno daudzfunkcionālo centrifūgu 5910 Ri

Vadošais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf laiž klajā jaunu centrifūgu, kas paredzēta efektivitātes paaugstināšanai laboratorijā: Centrifuge 5910 Ri. Šī jaunā centrifūga ir populārās Centrifuge 5910 R, kas ir Eppendorf daudzfunkcionālo centrifūgu portfeļa flagmanis, pēctecis. Kopš ieviešanas 2018. gadā šī centrifūga ir atvieglojusi ikdienas laboratorijas dzīvi klientiem visā pasaulē ar izcilu daudzpusību un lietošanas ērtumu.

Līdz ar Centrifuge 5910 Ri ieviešanu, Eppendorf tagad piedāvā zinātniekiem uzlabotas funkcijas, lai vienkāršotu un paātrinātu centrifugēšanu: Inovatīva lietotāja saskarne ar skārienjūtīgo ekrānu ļauj ātri ievadīt vēlamos parametrus, savukārt lietotāja pārvaldība ar trim līmeņiem un veikto darbību un atbilstošo parametru dokumentēšana nodrošina lielāku drošību un izsekojamību. Papildaprīkojums savienojumam ar jauno VisioNize® Digital Lab Suite ne tikai ļauj attālināti uzraudzīt ierīci un sūtīt lietotājam paziņojumus trauksmes vai īpašu notikumu gadījumā, bet ļoti ērta ir arī integrēta piekļuve svarīgiem dokumentiem, piemēram, sertifikātiem un lietošanas instrukcijām.

Plašais rotoru un adapteru klāsts piedāvā plašu pielietojumu klāstu, unikālais universālais rotors ļauj ietaupīt laiku, centrifugējot, piemēram, 50 ml konusveida mēģenes, plates un 250 ml pudeles, nemainot rotoru, rotora krūzes vai adapterus.

Lielā centrifūgas jauda un veiktspēja apvienojumā ar intuitīvu lietotāja saskarni ātrai un bezkļūdu darbībai nodrošina, ka jaunā Eppendorf centrifūga 5910 Ri ir aprīkota tā, lai atbilstu mūsdienu laboratoriju prasībām tagad un nākotnē.

Lai iegūtu vairāk informācijas par centrifūgu 5910 Ri, lūdzu, apmeklējiet www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Vairāk ziņu

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektī...

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.
akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu M...