Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

Jauni ACE trieciena amortizatori: alumīnija un tērauda komponenti avārijas apstāšanās gadījumiem

Ar saviem jaunajiem trieciena amortizatoriem uzņēmums ACE Stoßdämpfer GmbH no Langenfeldes papildina savu drošības produktu klāstu ar izturīgiem, vienreizlietojamiem risinājumiem. Tie ir izgatavoti no īpašām alumīnija vai tērauda caurulēm, kas sadursmes gadījumā salokās, kā paredzēts, un pārvērš trieciena kinētisko enerģiju siltumā. Mašīnas elementi aizsargā konstrukcijas avārijas gadījumā, pateicoties augstai un vienmērīgai enerģijas izkliedēšanai 98 % apmērā. ACE Stoßdämpfer GmbH trieciena amortizatori nodrošina lielisku ilgtermiņa stabilitāti ikdienas ekspluatācijā, kā arī lielisku aizsardzību avārijas apstāšanās gadījumā. Tās ir arī viegli uzstādāmas un nomaināmas pēc avārijas.

Ļoti absorbējoši vienvirziena risinājumi avārijas apturēšanai

Jaunie triecienu slāpētāji nodrošina projektētājiem ļoti efektīvus un ekonomiskus vienvirziena risinājumus, lai efektīvi aizsargātu iekārtas vai mašīnas. Tādējādi tie ir interesanta alternatīva neatgriezeniskajiem un atgriezeniskajiem strukturālajiem amortizatoriem, kā arī hidrauliskajiem drošības amortizatoriem. ACE jaunie drošības produkti ir izgatavoti no īpaši konstruētām alumīnija vai tērauda caurulēm, kuru ārējais diametrs alumīnija versijās ir 87,5 mm, bet tērauda versijās - 63 mm un 38 mm. Standartā ir pieejami desmit bāzes tipi, kuru enerģijas absorbcija avārijas apstāšanās gadījumos ir no 670 Nm/taktu līdz 11 200 Nm/taktu. Atkarībā no tipa komponentu maksimālais solis ir no 45 mm līdz 160 mm, un nelielais atbalsta spēks no 13 000 N līdz 70 000 N ir izšķirošs konstrukciju nostiprināšanā. Praksē šīs vērtības var vēl vairāk palielināt, izvietojot trieciena amortizatorus secīgi vai paralēli, lai izkliedētu lielākas enerģijas vērtības nekā vienreiz minētās.

Papildu priekšrocības, ko sniedz sarežģītajās testu sērijās izstrādātie avārijas aizbīdņi, ir vienkārša uzstādīšana, viegla modernizācija esošajās sistēmās, kā arī ātra nomaiņa un īsāks dīkstāves laiks pēc avārijas. Turklāt pēc elementa deformācijas var rekonstruēt sadursmes notikumu un, labākajā gadījumā, izvairīties no tā nākotnē. Jaunos ACE Stoßdämpfer GmbH trieciena amortizatorus var piegādāt no Langenfeldes noliktavas 24 stundu laikā, un tos raksturo laba cenas un veiktspējas attiecība. Pamata tipi jau tagad daudzviet uzticami nodrošina lineārās vienības robotikā, kā arī darbgaldu gala pozīcijas, konveijeru sistēmas un augsta līmeņa uzglabāšanas un iekraušanas sistēmas. ACE piedāvā arī pielāgotus tipus, kurus uzņēmums var piegādāt pēc pieprasījuma.

Vairāk ziņu

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...

Atvieglojums pārvietošanas un pārveidošanas laikā: universāls skrūvgriezis ar gāzes vilces atsperi un strukturālajiem amortizatoriem no ACE
metallatelier GmbH universālajā skrūvgrieznī