Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

15.10.2021 01:10

IO-Link - durvju atvērējs Industry 4.0 sistēmai

Jūsu lietojumam piemēroti rotācijas enkoderi, ar vadu darbināmi enkoderi un LCD skārienekrāni.

IO-Link arvien vairāk nostiprinās tirgū, un šī tendence pieaug. Pašlaik IO-Link izmanto darbgaldos, ražošanas līnijās, intralogistikā un iepakošanas iekārtās. IO-Link nozīmē vienkāršību, izmaksu samazināšanu un ir sākumpunkts nākotnes koncepcijas Industry 4.0 ieviešanai. Kübler IO-Link produkti paver jaunas iespējas jūsu lietojumam. Ļaujiet mums padarīt jūsu esošās vai jaunās mašīnas/iekārtas drošas nākotnei. Mūsu IO-Link eksperti ar prieku sniegs Jums padomu.

Jūsu ieguvumi ar Kübler IO-Link produktiem

Laika un izmaksu ietaupījums
IO-Link produkti ir pamanāmi jau uzstādīšanas/ievietošanas laikā. Pateicoties IO-Link komunikācijas nejutīgajai pārraidei, tam tiek izmantoti vienkārši un neekranēti kabeļi. Kübler produkti tiek savienoti, izmantojot standartizētus M8 vai M12 industriālos savienotājus. Viedajiem sensoriem parametru dati nāk tieši no kontroliera, tāpēc tie nav jāparametrizē manuāli. Rezultātā mašīna ir ātrāk gatava darbam.
Efektīva ražošana, pateicoties viedo sensoru profilam
. Lietotāji var elastīgi un ātri optimizēt savas mašīnas vai visu ražošanu atbilstoši savām vajadzībām/prasībām nepārtrauktas darbības laikā. Tas ir iespējams, izmantojot IO-Link viedo sensoru profilu. Pateicoties iepriekš definētajām profilu klasēm un attiecīgajiem saglabātajiem funkciju blokiem, sensora nomaiņu vai pāreju uz citu tās pašas profila klases sensoru tehnoloģiju, vai citas mērījumu vērtību korekcijas var īstenot ātri un vienkārši.

Var izmantot neatkarīgi
Izmantojot IO-Link, jūs izvēlaties standartizētu un no lauku kopnēm neatkarīgu saskarni, kas nodrošina tiešu komunikāciju no kontroliera uz zemāko automatizācijas līmeni kā point-to-point savienojumu. Tādējādi IO-Link masteri var tikt izmantoti, lai saslēgtu tīklā dažādas IO-Link ierīces gandrīz jebkurā lauku kopņu un vadības sistēmā.
Attālināta diagnostika un stāvokļa uzraudzība
Pateicoties IO-Link ierīces procesu datiem, kas tiek piegādāti kā vienkāršs teksts, servisa tehniķiem var radīt padziļinātu ieskatu procesos un lietojumos. Rezultātā var prognozēti uzsākt remontdarbus un izstrādāt jaunas tehniskās apkopes koncepcijas. Tam ir arī pozitīva ietekme uz attālo apkopi, jo to var vieglāk organizēt, izmantojot IO-Link saziņu.

Rūpniecība 4.0 / IIoT gatavs
Tīkla un inteliģenti produkti ir priekšnoteikums rūpniecībai 4.0. Kübler IO-Link produkti Tie spēj teikt: "Kas es esmu? Kur es esmu? Kā es jūtos?". Senosrēniem papildus klasiskajam mērīšanas uzdevumam un izmērīto vērtību pārraidei ir jānodrošina arī citas funkcionalitātes, kas ļauj savienot izstrādājumus tīklā un vākt vai pārraidīt papildu informāciju. Ar IO-Link tiek pilnībā atbalstītas Kübler definētās "Industry 4.0 / IIoT ready funkcijas" (savienojamība, identifikācija, diagnostika, pielāgojamība).

Efektīva ražošana, pateicoties Smart Sensor Profile
Lietotāji var elastīgi un ātri optimizēt savas iekārtas vai visu ražošanu atbilstoši savām vajadzībām/prasībām nepārtrauktas darbības laikā. Tas ir iespējams, izmantojot IO-Link viedo sensoru profilu. Pateicoties iepriekš definētajām profilu klasēm un attiecīgajiem saglabātajiem funkciju blokiem, sensora nomaiņu vai pāreju uz citu tās pašas profila klases sensoru tehnoloģiju, vai citas mērījumu vērtību korekcijas var veikt ātri un vienkārši.

Attālināta diagnostika un stāvokļa uzraudzība
Pateicoties IO-Link ierīces procesu datiem, kas tiek piegādāti vienkāršā tekstā, servisa tehniķi var iegūt padziļinātu ieskatu procesos un lietojumos. Rezultātā var prognozēti uzsākt remontdarbus un izstrādāt jaunas tehniskās apkopes koncepcijas. Tam ir arī pozitīva ietekme uz attālo apkopi, jo to var vieglāk organizēt, izmantojot IO-Link saziņu.

Vairāk ziņu

Mēs ar nepacietību gaidām tikšanos ar jums

Sindex izstādē Bernē


Jauni PROFIsafe enkoderi, kas balstīti uz industriālā Ethernet platformas.
Industriālais Eth...

Mērīšanas riteņu sistēmasSistēmas ātruma mērīšanai, pozīcijas noteikšanai un...

Pateicoties agrīnām diskusijām par tehnoloģijām, ir radies uz nākotni vērsts risinājums ar pievienoto vērtību.
Sendix Plus modulārā kodēšanas platforma pārvērš kataloga produktus lietojumprogrammās