Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.11.2021 16:11

Eppendorf ziedo 20 000 eiro EMBL, lai veicinātu sieviešu darbu zinātnē

  • Atbalsts projektam "Sieviešu attīstība zinātnē"
  • Ziemassvētku ziedojums dod iespēju 20 zinātniecēm pēcdoktorantēm pievienoties programmai, kas paredzēta sievietēm zinātniecēm vadošos amatos
  • Dāvinājums pasvītro ilggadējo korporatīvo partnerību starp EMBL un Eppendorf
Hamburga, 2021. gada 22. novembris - Šodien Eppendorf SE ziedoja 20 000 eiro Eiropas Molekulārās bioloģijas laboratorijai (EMBL) tiešsaistes pasniegšanas ceremonijas laikā. Līdzekļi ir paredzēti EMBL projektam "Sieviešu attīstība zinātnē", kas dod iespēju zinātniecēm sākt vadošu karjeru zinātnes jomā.

EMBL ģenerāldirektore Edīte Hērda (Edith Heard), izsakot pateicību uzņēmumam par dāvinājumu, raksturoja dāvinājumu kā svarīgu signālu sieviešu pētnieču kvalifikācijas celšanai. Hērda sacīja, ka vadības līmeni zinātnieku aprindās raksturo izteikta dzimumu nelīdzsvarotība: "Lai kompensētu šo nevienlīdzību, EMBL 2020. gadā veica pasākumus un uzsāka programmu ar nosaukumu "Leadership and Excellence for Aspiring Women Postdocs" (LEAP), kas ietver viena gada mentoringa un koučinga programmu. Šis dāsnais Eppendorf ziedojums ļaus vēl 20 sievietēm pēcdoktorantēm iegūt kvalifikāciju, kas nepieciešama vadošai karjerai. Mēs ceram, ka viņas kļūs par grupu vadītājām, vadošajām pētniecēm un docentēm zinātnes nozarēs."

Lielāka sieviešu atpazīstamība zinātnē

Iekļaušana un daudzveidība ir svarīgi jautājumi Eppendorf grupā, teica Eva van Pelt, Eppendorf SE līdzdirektore: "Solidaritāte, tolerance un daudzveidība ir Eppendorf kosmopolītiskās kultūras raksturīgākās iezīmes un uzņēmuma panākumu pamats. Nopietna problēma ir atšķirība starp vīriešu un sieviešu skaitu vadošos amatos zinātnieku aprindās. Sieviešu atpazīstamības palielināšana zinātnē ir gan Eppendorf deklarēts mērķis, gan arī svarīga Eppendorf rūpe."

EMBL un Eppendorf: ilggadēja partnerība

EMBL un Eppendorf Group ir kopīga vēsture, kuras pamatā ir daudzu gadu sadarbība korporatīvās partnerības programmu jomā. Turklāt jau 10 gadus EMBL Heidelbergā tiek rīkota prestižās Eppendorf balvas jaunajiem Eiropas pētniekiem pasniegšanas ceremonija. Balva tiek pasniegta, lai izteiktu atzinību par pasaules līmeņa sniegumu dzīvības zinātņu pētniecībā, ko veic jaunie zinātnieki.



.

Vairāk ziņu

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektī...

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.
akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu M...