Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

21.12.2021 05:12

Eppendorf Research plus ir pirmā pipete, kas saņēmusi My Green Lab ACT marķējumu

Eppendorf Research® plus vienkanālu pipešu līnija ar mainīgu tilpumu ir sertificēta ar "ACT®" ietekmes uz vidi faktora zīmi, ko piešķīrusi bezpeļņas organizācija "My Green Lab®". Uzsverot atbildību, konsekvenci un caurskatāmību (ACT) attiecībā uz ražošanu, enerģijas un ūdens patēriņu, iepakojumu un nolietošanas laiku, ACT marķējums atvieglo laboratorijām izvēlēties ilgtspējīgākus produktus. Produktu ar ACT marķējumu neatkarīgi auditē Ilgtspējīgas pārvaldības un stratēģijas sadarbības organizācija (Sustainability Management & Strategy Collaborative - SMSC, konsultāciju uzņēmums ilgtspējīgas pārvaldības prakses jomā), un tos publicē My Green Lab.

Eppendorf Research plus pipetes: ražotas ilgtspējīgi, ļoti ergonomiskas un ilgmūžīgas

Eppendorf ir apņēmusies nepārtraukti uzlabot savas uzņēmējdarbības ietekmi uz vidi. Uzņēmums jau ir īstenojis vairākus pasākumus, piemēram, visas Research plus pipetes ražo modernā rūpnīcā, kas izmanto 100% atjaunojamo enerģiju, izmanto atkārtoti lietojamas iepakojuma sistēmas detaļu piegādātājiem un palielina pārstrādāto materiālu īpatsvaru savā iepakojumā.

Ar inovatīvām funkcijām, piemēram, atsperīgiem uzgaļa konusiem, kas samazina uzgaļa piestiprināšanas spēku, un ergonomisku, vieglu dizainu, Research plus pipetes veicina veselīgus darba apstākļus laboratorijā. Regulāri tīrot un pārbaudot, tās var kalpot zinātniekiem gadiem ilgi.

Eppendorf Research plus pipetes ir pirmais produkts savā kategorijā, kas sertificēts ar ACT marķējumu.

Papildu produkti, kas 2021. gadā saņēma My Green Lab ACT marķējumu, ietver Eppendorf konusveida mēģenes 25 ml, kā arī vairākus Eppendorf CryoCube® ULT saldētājus.

Mēģenīšu novērtējumā īpaši pozitīvi tika novērtēts, ka šis jaunais mēģenīšu formāts var aizstāt parastās 50 ml konusveida mēģenes daudzos rutīnas lietojumos un tādējādi ne tikai panāk ievērojamu materiālu ietaupījumu to ražošanā, bet arī prasa līdz pat 33 % mazāk uzglabāšanas vietas ULT saldētavā, piemēram, CryoCube® F740hi, jo tās augstums ir aptuveni par 20 % mazāks. Tas nozīmē, ka saldētavas jaudas izmantošana palielinās līdz pat trešdaļai, kā arī lielu enerģijas ietaupījumu.

Par ACT marķējumu

. ACT marķējuma kritēriji, kas pazīstami arī kā ietekmes uz vidi faktora (EIF) kritēriji, tika izstrādāti, iesaistoties nozares ekspertiem un ārējām ieinteresētajām pusēm. Zinātnieki, ilgtspējas direktori, iepirkumu speciālisti un ražotāji sniedza vērtīgas atsauksmes par EIF kritērijiem, kā rezultātā tika izstrādāta visplašākā produktu marķēšanas programma dzīvības zinātņu produktiem. ACT marķēšanas process ietver trešās puses veiktu pārbaudi par produkta ilgtspējīgu ietekmi, tā darbību un ekspluatācijas beigām. Šī procesa pabeigšana ir nozīmīgs sasniegums, kas piedāvā ražošanas kopienai atskaites punktu un sistēmu nepārtrauktiem uzlabojumiem.

Vairāk ziņu

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektī...

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.
akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu M...