Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

09.08.2022 09:08

Precīzi endoskopi: uzticama koģenerācijas staciju pārbaude

Mūsdienīgi Micro-Epsilon endoskopi ļauj precīzi pārbaudīt pat vismazākās instalācijas vietas, un vienlaikus ir viegli lietojami. Cita starpā cietie endoskopi un elastīgie videoendoskopi tiek izmantoti, lai precīzi pārbaudītu lielus dzinējus koģenerācijas stacijās. Bojājumus var ideāli novērtēt un dokumentēt, izmantojot augstas izšķirtspējas displeju. Micro-Epsilon piedāvā plašu endoskopu klāstu, ko, pateicoties moduļu principam, var lieliski pielāgot attiecīgajam pārbaudes uzdevumam.

Lieli dzinēji koģenerācijas elektrostacijās tiek regulāri pārbaudīti tehniskās apkopes nolūkā vai gadījumos, kad rodas bojājumi. Lai ietaupītu izmaksas par dārgām iekārtu dīkstāvēm, tiek izmantoti mūsdienīgi Micro-Epsilon videoendoskopi. Ar tiem var droši un precīzi pārbaudīt visu dzinēja nodalījumu. Attēli tiek pārraidīti, izmantojot mobilās ierīces augstas izšķirtspējas displeju. Endoskopi atklāj protektoru pēdas, sīkus skrāpējumus vai plaisas. Atkarībā no pielietojuma un konstrukcijas šim un līdzīgiem pielietojumiem var izmantot gan elastīgus, gan cietus videoendoskopus.

Kādas ir priekšrocības, izmantojot Micro-Epsilon elastīgo videoendoskopu lielajā koģenerācijas stacijas dzinējā?

Elastīgā videoendoskopa sistēma iLED PRO darbojas ar iCapture PRO 7" dokumentācijas ierīci. To var vadīt, izmantojot skārienekrānu. Šis endoskops piedāvā vislabāko attēla kvalitāti ar pievilcīgu cenas un veiktspējas attiecību. Modulārā sistēma sastāv no parocīga videoendoskopa ar augstas izšķirtspējas CCD kameras mikroshēmu distālajā galā. Tas ir apvienots ar augstas veiktspējas LED ar precīzas regulēšanas iespēju. Video zondei ar diametru 4 mm, 6 mm vai 8 mm ir četrkāršs leņķis, tādējādi nodrošinot 360° skata leņķi uz mērķi orientētai pārbaudei. Modulārajai iLED PRO videoendoskopa sistēmai ir pieejamas arī daudzas funkcijas un kombināciju iespējas, kas ļauj veikt visaptverošu sistēmas pārbaudi.

Video zondi var ērti un precīzi novadīt caur dzinēja aizdedzes sveces caurumiem ar vienu roku. Tajā pašā laikā 360° leņķi var intuitīvi kontrolēt ar otru roku. Tajā pašā laikā precīza pozicionēšana, izmantojot augstas izšķirtspējas 7" skārienekrāna monitoru, ļauj pārbaudīt grūti pieejamas vietas. ICapture PRO monitoram ir pievienots regulējams statīvs ar grozāmu galvu. Tas nodrošina precīzu pozicionēšanu pat sarežģītā vidē. Zondi var pagriezt 180° leņķī, un tā papildus virzuļu galvu kontrolei ļauj redzēt arī vārstus. Pēc izvēles pieejamie maināmie objektīvi nodrošina jebkuru skata leņķi.

Vairāk ziņu

Micro-Epsilon lāzera sensori optoNCDT 1220 tiek izmantoti komponentu ģeometriskiem mērījumiem tes...

Micro-Epsilon konfokālo hromatisko sensoru klāsts ir papildināts ar jaunu precīzu sensoru pārviet...

Hanoveras izstādē jūs gaida inovatīvas tendences rūpniecības automatizācijas jomā.

Ļaujie...

SurfaceCONTROL 3xx0-240 ar lielu mērījumu diapazonu un izcilu 3D datu kvalitāti maksimāli precīzi uz...

Jaunais optoCONTROL 2700 augstas veiktspējas LED mikrometrs nodrošina nepārspējamu precizitāti sa...

Ražojot saules enerģijas plāksnes, neapstrādātās plāksnes vispirms tiek sazāģētas no tā sauktajie...