Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

04.08.2022 10:08

Fizikālā mitruma daudzumu un spiediena rasas punkta kalkulators

Jaunais E+E Elektronik mitruma kalkulators aprēķina visus būtiskos ar mitrumu saistītos parametrus, kā arī spiediena rasas punktu.

Ar E+E Elektronik mitruma kalkulatoru var viegli un reālā laikā veikt sarežģītus mitruma aprēķinus. Šis bezmaksas aprēķinu rīks darbojas tiešsaistē jebkurā jaunākajā pārlūkprogrammā, un to var arī instalēt kā lietotni viedtālruņos vai datorā. Ar praktisko aprēķinu programmu var aprēķināt līdz pat 15 ar mitrumu saistītus parametrus. Turklāt E+E mitruma kalkulatorā ir atsevišķs aprēķina režīms spiediena rasas punkta noteikšanai.

Mitruma aprēķins, ieskaitot mērījumu nenoteiktību

Pamatojoties uz trim zināmiem fizikāliem lielumiem (spiedienu, temperatūru un mitruma mērījumu), E+E mitruma kalkulators aprēķina līdz 15 ar mitrumu saistītiem parametriem, piemēram, rasas punktu, sasalšanas punktu, absolūto mitrumu, entalpiju utt. Būtiska atšķirība no citiem mitruma kalkulatoriem ir tā, ka E+E Mitruma kalkulators ņem vērā arī mērījumu nenoteiktību un tādējādi nodrošina īpaši praktiskus rezultātus.

Papildus fizikālo mitruma lielumu aprēķināšanai un konvertēšanai E+E Mitruma kalkulatoru var izmantot arī, lai simulētu mitruma vērtību uzvedību, mainoties spiediena un temperatūras apstākļiem. Reāliem aprēķiniem kā nesējvidi var izvēlēties gaisu un 10 citas gāzes (tostarp argonu, CO2, hēliju un metānu).

Pārrēķina formulas, ieskaitot nenoteiktības aprēķinu, ir balstītas uz vispārpieņemtajām mitruma teorijām, un tās ir apstiprinājusi akreditētā E+E Elektronik kalibrēšanas laboratorija.

Praktiskais rasas punkta kalkulators

Papildus mitruma aprēķināšanai E+E mitruma kalkulatorā ir atsevišķs aprēķina režīms, kas paredzēts rasas punkta aprēķināšanai saspiestā gaisa sistēmās. Tas ļauj viegli noteikt rasas punkta temperatūras izmaiņas atkarībā no gāzes spiediena.

Lietotājam draudzīgs un funkcionāls

E+E Mitruma kalkulatoru ir viegli un intuitīvi lietot, un tas piedāvā plašu noderīgu funkciju klāstu. Piemēram, fizikālo lielumu mērvienības var konvertēt no SI uz ASV mērvienību sistēmu ar vienu klikšķi, vai arī noteikt katram fizikālajam lielumam atsevišķi. Lietotāji var pielāgot aprēķināto fizikālo lielumu sarakstu savām vajadzībām, parādot vai slēpjot atsevišķas rindas. Aprēķinu rezultātus var eksportēt kā PDF vai Excel failus, kā arī nosūtīt pa e-pastu. Noklikšķinot uz pogas Reset (Atiestatīt), tiek dzēsti visi aprēķini un atjaunots sākotnējais mērlielumu saraksts.

E+E mitruma kalkulators ir pieejams vietnē humidity-calculator.epluse.com.

Vairāk ziņu

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu...

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpniec...

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sen...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...

TEE501 sensora elements nodrošina izcilu mērījumu precizitāti līdz ±0,2 °C un ir viegli integrējams, pateicoties tā mazajam DFN korpusam.