Katalogs

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D redzes sensors Dualis

Objektu noteikšana un pārbaude vienā ierīcē

Neatkarīgi no tā, vai tā ir kontūru noteikšana vai BLOB analīze, Dualis 2D redzes sensors var īstenot plašu defektu testēšanas un pārbaudes lietojumu klāstu visā ražošanas procesā. Pateicoties augstākai izšķirtspējai un daudzām apgaismojuma funkcijām, pat sarežģītus lietojumus tagad ir ļoti viegli atrisināt.

Kādi ir tipiskie lietojumi?
Dualis 2D redzes sensors vienā ierīcē apvieno kontūru un plankumu analīzi.
Tā pievērš uzmanību katrai detaļai gan virsmās, gan kontūrās, un tādējādi var atrisināt plašu defektu testēšanas un pārbaudes lietojumu klāstu visā ražošanas procesā.

Programmatūra un parametrizācija
Viegla redzes sensoru parametrizācija
Dualis tiek parametrizēts un programmēts ar ifm Vision Assistant. Šajā intuitīvajā programmatūrā lietotājs soli pa solim tiek vadīts pa parametrizācijas procesam. Gatavie vedņi ļauj gan iesācējiem, gan ekspertiem ātri un droši atrisināt redzes lietojumprogrammas un ļoti vienkārši tās īstenot.
Izmantojot tā saukto loģisko slāni, var veikt attēlu programmēšanu un loģiskās saites. Attēlu apstrādes ekspertiem ir iekļauts uzlabots režīms ar daudzām papildu funkcijām.

Izbaudiet redzes sistēmas jaudu ar sensora vienkāršību.

Objektu noteikšana un pārbaude vienā ierīcē
Neatkarīgi no tā, vai runa ir par kontūru noteikšanu vai BLOB analīzi, O2D5 sensoru saimes sensori var atrisināt plašu defektu testēšanas un pārbaudes lietojumu klāstu visā ražošanas uzņēmumā. Atklājiet funkcijas, izmantojot interaktīvo modeli.

Vairāk ziņu

Vīzija ar IO-Link? Tas ir iespējams!
Esene, 2023. gada decembris - Vācijas Dizaina balvu atkal saņem ifm. Pēc tam, kad 2021. gadā žūrija pēdējo reizi ar šo prestižo balvu apbalvoja trīs uzņēmuma produktus, 2024. gadā tā pasniegs balvu par stāvokļa uzraudzības rīku moneo RTM. Tā ir pirmā dizaina balva, kas piešķirta ifm programmatūras produktam.
2022. gada septembrī notika svinīgā ifm electronic jaunā biroja atklāšana Stambulā, piedaloties vairākiem viesiem un darbiniekiem.
  • Precīza īpaši tīra ūdens un ūdens plūsmas mērīšana
  • Izturīga, bezko...
ifm ir trīs iemesli, kāpēc svinēt šī gada Vācijas Dizaina balvas pasniegšanas ceremoniju. LI līmeņa sensors, daudzslāņu pārklājuma ripa un TCC temperatūras sensors ir ieguvuši prestižas dizaina balvas.

ifm būvēs jaunu uzņēmuma galveno mītni Esenē
Nepārtrauktā izaugsme pēdējos gados un prognoze...