Katalogs

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Par DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Jaudīgas rūpnieciskās sūknēšanas sistēmas jebkuram pielietojumam
Jaudīga sūknēšana un uzticamība pēc pieprasījuma: DEBUS sūknēšanas sistēmas noņem gandrīz jebkuru materiālu, tostarp šķidrumus un degošus putekļus.

DEBUS sūknēšanas sistēmas: Uzlabota drošība un efektivitāte
Uzlabojiet tīrību un drošību darba vietā. Optimizējiet darba procesus un samaziniet ražošanas izmaksas: ar DEBUS rūpnieciskajām vakuuma iekārtām un sūknēšanas sistēmām.

DEBUS specializējas rūpniecisko vakuuma iekārtu un sūknēšanas sistēmu ražošanā, kas droši uztver gandrīz jebkuru materiālu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir ļoti karsts, ļoti auksts, toksisks, šķidrs vai lipīgs: DEBUS produkti palīdz droši un videi draudzīgi atbrīvoties no ražošanas atkritumiem.

Gudri risinājumi individuālām vajadzībām
Ar DEBUS jūs esat ideāli aprīkoti, lai atbilstu mūsdienu ražošanas sistēmu īpašajām prasībām. Mūsu sūknēšanas sistēmas var arī integrēt tieši ražošanas procesos, piemēram, lai attīrītu sagataves pirms tālākas apstrādes. Šādā veidā jūs ietaupīsiet laiku un paaugstināsiet darba procesu efektivitāti.

Ar aptuveni 150 iekārtu veidiem mēs piedāvājam jums daudzpusīgu sūknēšanas sistēmu klāstu, kā arī lielas, saspiesta gaisa un elektriskās vakuuma iekārtas, kas ir pielāgotas dažādu darbības jomu individuālajām prasībām. Atkarībā no jūsu vajadzībām jūs atradīsiet pie mums piemērotu produktu sūknēšanai, neatkarīgi no tā, vai tas ir paredzēts mobilai vai stacionārai lietošanai. Un, protams, mēs ražojam arī pielāgotas sūknēšanas sistēmas, lai pilnībā apmierinātu jūsu vēlmes. Neatkarīgi no tā, vai tas attiecas uz pārtikas pārstrādes, elektrotehnikas un elektronikas vai autobūves nozari, kā arī jebkuru citu nozari: DEBUS zina, kas ir svarīgi!

Lielāka efektivitāte, pateicoties drošībai
Neatkarīgi no DEBUS izstrādājuma jūs izdarāt arī papildu izvēli: Izvēloties DEBUS, jūs vienmēr pieņemat lēmumu par lielāku tīrību un drošību darba vietā. Mūsu sūknēšanas sistēmas ļauj samazināt ar veselību saistīto darbinieku prombūtni un ražošanas kavējumus netīru iekārtu dēļ. Tādējādi DEBUS jums nozīmē arī lielāku efektivitāti un zemākas izmaksas.

Uzņēmums BaumHoch2 no Hamburgas izmanto DEBUS saspiestā gaisa vakuumu zemes darbiem, piemēram, gā...

Elektriskais putekļsūcējs DES-120-11-REC-AS sausiem putekļiem un sausiem iesūktiem materiāliem