Katalogs

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. Zagrebas laivu izstāde

Reklāmas derīguma termiņš beidzās

2023. gada 22.-26. februāris

Zagrebas gadatirgus jauno biznesa gadu tradicionāli sāk martā ar Zagrebas laivu izstādi, kas ir apmeklētākā un uzņēmēju apmeklētākā laivu izstāde Horvātijā.

No 2023. gada 22. līdz 26. februārim jūs gaida īsta jahtu piestātne pašā Zagrebas sirdī ar savu vienmēr inovatīvo izstāžu piedāvājumu.

Jau 30 gadus Zagrebas gadatirgus un tā piecas dienas notiekošā Zagreb Boat Show ir laivotāju un visu jūras un jūras aktivitāšu entuziastu tikšanās vieta.

Zagreb Boat Show seko pasaules tendencēm. Pateicoties daudzveidīgajam kuģošanas piedāvājumam, tā ir ierindota starp laivu izstādēm ar visplašāko piedāvājumu. Izstāde ir interesanta gan uzņēmējiem, gan plašai sabiedrībai, jo tā piedāvā plašu pasākumu klāstu zem viena jumta - no b2b sanāksmēm līdz atrakcijām plašai sabiedrībai.

Gadatirgū būs iespējams iegādāties jahtas, motorlaivas, laivas, kajakus, laivas, laivas, jūras un piekarināmos dzinējus, aprīkojumu niršanai, burāšanai un citiem ūdens sporta veidiem, jaunu laivu un kuģošanas aprīkojuma popularizēšanu Horvātijas tirgū, atraktīvu jūras fotogrāfiju izstādi, skaistus Horvātijas tradicionālās kuģu būves paraugus no koka...

Izstādē būs pārstāvēti gandrīz visi nozīmīgākie vietējie kuģubūvētāji, kas Zagrebas laivu izstādi ir atzinuši par vietu, kur Horvātijas biznesa izcilība, tradīcijas un pieredze, kas atspoguļojas elegantos kuģos, priecē apmeklētājus un topošos laivotājus. Savus pakalpojumus piedāvās daudzas Horvātijas jahtu piestātnes, fraktēšanas uzņēmumi, kuģu būvētavas un aģentūras, klubi, iestādes un asociācijas, kas saistītas ar kuģošanu un jūras tūrismu.

Esam nodrošinājuši visus nepieciešamos drošības un veselības aizsardzības pasākumus saskaņā ar Valsts civilās aizsardzības štāba un Zagrebas pilsētas Civilās aizsardzības štāba vadlīnijām, un izstādes dalībniekiem līdztekus citām priekšrocībām piedāvājam tā saukto Covid atlaidi 10 % apmērā.

"TO SAIL, TO DISCOVER, TO LIVE" ir Zagrebas laivu izstādes moto, tāpēc kuģosim kopā Zagrebas gadatirgus laivu izstādē.

Mēs ar nepacietību gaidām tikšanos ar jums!


Reklāmas derīguma termiņš beidzās

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Croatia

Reģions
Zagreb

Vieta
Zagreb

Beigu datums
17.04.2022 17:30