Katalogs

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

13.05.2022 00:00

Daudzfunkcionāla attālināta datu ieguve 4G rūpnieciskās klases maršrutētājs

Atbildēt uz sludinājumu

Industrial IoT Edge Gateway R40 ir rūpnieciskās klases daudzfunkcionāls maršrutētājs, jaudīgs industriālais IoT vārtejas risinājums. Nodrošina 2 SIM kartes, 1WAN, 3LAN, WIFI, 4AIN, 2DO, 2DI, 1RS485, 1RS232. Plaši izmantojams bezvadu rūpnieciskā lietu interneta lietojumprogrammās.

Industrial IoT Edge Gateway R40 ir rūpnieciskas klases OpenWrt IoT ierīce ar vairākām funkcijām. Tā vienā ierīcē apvieno industriālā maršrutētāja, vārtejas, RTU un DTU funkcionalitāti. Ļoti rentablais produkts vienkāršo IoT sistēmas, samazinot aparatūras pieslēgumu un uzturēšanas prasības.

Pateicoties divu SIM karšu dizainam, iebūvētajam WIFI modulim, Ethernet savienojumam un dažādām IO saskarnēm, tas ir piemērots plašam lietojumu klāstam. Visbiežāk sastopamie lietojuma gadījumi ir IoT risinājumi infrastruktūras (tilti, tuneļi), lauksaimniecības (meži), kalnrūpniecības, naftas un gāzes, ūdens un rūpniecisko rūpnīcu lietojuma gadījumos.

R40 atbalsta IPsec, OpenVPN un L2TP VPN, kā arī tādus protokolus kā Modbus un MQTT ar vietējās skaitļošanas iespējām, izmantojot čaulas skriptus, C vai Lua programmēšanu.

Tas tiek nepārtraukti uzlabots, zemāk ir jaunpievienotās funkcijas:
(1) tikai augšupielādēt mainītos datus MQTT protokolā;
(2) var atslēgt šūnu moduli;
(3) atbalsta pielāgotus datus.datu formātu MQTT protokolā;
(4) var iestatīt Modbus master aptaujas ciklu un atbildes timeout;
(5)Var iestatīt taimera sākuma un beigu laiku un ciklu skaitu;
(6) LAN/WAN ports.var iestatīt manuāli;
(7) USB ports var paplašināt USB disku un kopīgot ar LAN tīkla datoriem.

Rūpnieciskais mobilais maršrutētājs R40 ir saderīgs ar Huawei mākoņa, AWS IoT Core, MQTT, OPC UA, PLC protokolu, Modbus TCP un Modbus RTU Master / Slave. Plaši izmantots rūpnieciskajās bezvadu IoT lietojumprogrammās. Lejupielādēt brošūru

Rūpnieciskos mobilo sakaru maršrutētāju sauc arī par 4G rūpnieciskajiem maršrutētājiem, WIFI rūpnieciskajiem maršrutētājiem, VPN rūpnieciskajiem maršrutētājiem, LTE rūpnieciskajiem maršrutētājiem, LTE rūpnieciskajiem maršrutētājiem, bezvadu rūpnieciskajiem maršrutētājiem un bezvadu rūpnieciskajiem vārtejiem.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong