Katalogs

  • Sludinājumus

eTower Service and Product - loģistikas programmatūras risinājumi

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - loģistikas programmatūras risinājumi

Reklāmas derīguma termiņš beidzās

Etower specializējas pārrobežu loģistikas programmatūras risinājumos, tostarp pēdējā kilometra sadarbībā, FBA pārvaldības sistēmas platformā, pārrobežu loģistikas ekosistēmā, monitorē paku datu pārvaldības paneli, paku loģistikas sistēmā, loģistikas pārdošanas un SLA pārskatos, uzrauga paku neparasto statusu, loģistikas pārvaldības programmatūras norēķinu modulī, skatiet sīkāk, sazinieties ar mums!

eTower loģistikas programmatūras risinājumi ar pārrobežu e-komercijas loģistikas sadarbības platformu palīdz jums izveidot vienas pieturas digitālo loģistikas pakalpojumu ķēdi, samazināt izmaksas, uzlabot efektivitāti un ātri kļūt par nozares līderi.

Mūsu pakalpojumi

Saskaroties ar loģistikas nozares digitālās transformācijas tendencēm un pakāpeniski pieaugošo pasūtījumu datu apjomu, par galveno izaicinājumu pārrobežu loģistikas pakalpojumu sniedzējiem un pārrobežu e-komercijas uzņēmumiem ir kļuvis jautājums, kā efektīvi uzraudzīt un izsekot jūsu loģistikas informācijas datiem. Atsevišķu EDI savienojumu izstrāde vai pasūtījumu datu apstrādes programmatūras izstrāde izmaksās dārgi, eTower apņemas nodrošināt vienas pieturas pārrobežu loģistikas risinājumus un pārrobežu e-komercijas loģistikas pakalpojumus pārrobežu trešo pušu loģistikas (3pl) pakalpojumu sniedzējiem un pārrobežu e-komercijas uzņēmumiem, atverot visu pārrobežu loģistikas datu ķēdi, īstenojot visu mezglu reāli kontrolējamus datus un vieglu uzraudzību, lai jūsu uzņēmējdarbību vairs neierobežotu tehniskās problēmas.

Atbalsts

1. Transporta pārvaldība loģistikā: Vairāk nekā 50 sadarbības valstu pārvadātāju, kas sadarbojas pēdējā kilometrā, lai iegūtu sadarbību pēdējā kilometrā, un vairāk nekā 10 000 e-komercijas pārdevēju ir pievienojušies eTower sistēmai. Sistēma ir sasniegusi 1 500 000 + ikdienas pasūtījumu apstrādes jaudu, un kumulatīvie pasūtījumi ir pārsnieguši 400 miljonus.

2.Ļauj sasniegt visas teritorijas, kuras var sasniegt Amazon pakalpojumi.

3.Atbalsta ātru API saskarnes savienojumu ar pārdevējiem, ārvalstu noliktavām, loģistikas pakalpojumu sniedzējiem un pēdējā kilometra pārvadātājiem utt.

Mūsu pakalpojumu funkcijas

1. Atveriet pilnīgu loģistikas kanālu, nodrošiniet digitālo loģistikas platformu.

2. Savienojot ar pārrobežu e-komercijas platformu un ERP sistēmu, var tieši iegūt platformas pasūtījumus uzraudzībai un pārvaldībai.

3. Palīdz atvērt jaunas loģistikas pakalpojumu līnijas.

4. Efektīvs pārrobežu pasūtījumu apstrādes ātrums.

5. Vienas pieturas savienojums ar visiem piegādes ķēdes dalībniekiem, reāla un kontrolējama pasūtījumu informācija.

6. Labāka riska uzraudzība un neatkarīgas finanšu sistēmas.

Pārrobežu e-komercijas loģistikas ekosistēma

Balstoties uz mākoņloģistikas koncepciju, eTower ir panācis platformas līmeņa integrāciju ar simtiem valsts pasta, kurjerpasta, ekspeditoru, vietējo/ārvalstu noliktavu pārvadājumu, muitas formalitāšu integrāciju, pārrobežu e-komercijas ERP e-komercijas platformām un citām mākoņloģistikas sistēmām, lai padarītu digitālo loģistiku iespējamu. Ekosistēma eTower ir perfekti realizējusi loģistikas pasūtījumu pārvaldības sistēmas, paku izpildes sistēmas, starptautisko paku pakalpojumu izsekošanas sistēmas, loģistikas uzraudzības pakalpojuma, loģistikas atbalsta sistēmas, šķērseniskās dokēšanas pārvaldības sistēmas, aizjūras noliktavu transporta pārvaldības sistēmas, krājumu sadales sistēmas u. c. integrāciju vienas pieturas sistēmas pakalpojumā, lai panāktu ekoloģisku pilnveidošanu.

Lūdzu, lasiet vairāk!
Vairāk funkciju

Vadības paneļa

Vadības panelis var sniegt lietotājam vispārēju izpratni par visu pakalpojumu darbības statusu, pamatojoties uz aktuālākajiem datiem. To var konfigurēt dažādām lomām ar atbilstošu datu atļauju.

Pārdošanas un SLA pārskats

Pārdošanas pārskats var ģenerēt elastīgu pārskatu, saskaitot daudzumus un svarus, pamatojoties uz pārdošanas nosacījumiem ar dažādu grupēšanas kārtību.

SLA ziņojumā var brīvi iestatīt posmu skaitu un garumu, lai novērtētu laika veiktspēju, pamatojoties uz konkrētā posma dienu izmaksām.

Sūtījuma izsekošanas lapa

eTower savieno visu loģistikas ķēdi, lai apmierinātu vairāk nekā 20 izsekošanas mezglu vajadzības. Lietotājiem ir ērti precīzi uzraudzīt neparastu paku statusu.

Nenormāla apstrāde

eTower ir unikāla ārkārtas pārbaudes un apstrādes sistēma, lai uzraudzītu paku ārkārtas statusu un savlaicīgi sniegtu atgriezenisko saiti ar apstrādes risinājumu, tādējādi atvieglojot lietotājiem savlaicīgi atrast un labot kļūdas un palīdzēt klientam samazināt zaudējumus un uzlabot efektivitāti.

Norēķinu modulis

Apmierināmās vajadzības

1. Sūtījuma kravas aprēķins ietver dažādas maksas, piemēram:

Pamatojoties uz kravu Piemaksa (piemaksa par akumulatoru, piemaksa par degvielu, piemaksa par attālinātām teritorijām un citas piemaksas) Nodokļi (muitas nodokļi, pievienotās vērtības nodoklis) Apdrošināšanas maksa.

2. Maksu plāna konfigurācija

konfigurēt tarifu karti un piemaksu nosūtītājam.

3. Norēķinu reģionu funkcija

Nodevu reģionus var elastīgi konfigurēt, lai tie atbilstu sarežģītiem skaitļošanas noteikumiem un pakalpojumu loģikai.

Atbalsta izmaksu zonu konfigurēšanu pēc valsts, pilsētas un pasta indeksa

4. Valūtas maiņas kurss:

Valūtas maiņas kursa vaicājums (valūta un konversijas cenas datums no Ķīnas Bankas) un konversija.

5. Finanšu pārvaldības funkcija

1) Klientu kontu pārvaldība (valūtas pievienošana, konta atvēršana un slēgšana, kredīta iestatīšana, finanšu aizturēšana).

2) Grāmatvedības apstrāde: norēķini par kravu pārvadājumiem, izmeklēšana, izmaksu korekcija.

3) Ikdienas rēķinu sagatavošana: Ikdienas rēķinu izrakstīšana, norēķini un pieprasījumi.

4) Nosūtītājs var veikt apmaksu, izmantojot eTower sistēmu, tā parādīs nosūtītāja summu finanšu lapā.

Norēķinu modulis

Komerciālais rēķins

Veidojot pasūtījumu ar URL, mūsu sistēma var iegūt aprakstu un produkta attēlu, izmantojot norādīto URL, un ģenerēt komerciālo rēķinu, ko var izmantot muitošanai.


Reklāmas derīguma termiņš beidzās

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
shanghai

Beigu datums
31.03.2023 17:35