Katalogs

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Aktīvā ogle uz akmeņogļu bāzes Granulas/granulas/ pulverveida aktīvā ogle gaisa/gāzu attīrīšanai un ūdens attīrīšanai

Atbildēt uz sludinājumu

Aktīvā ogle uz ogļu bāzes gāzu un šķidrumu adsorbcijai

Granulu aktīvā ogle tiek veidota, ekstrudējot aktīvo ogli cilindriskas formas granulās, kuru diametrs ir no 0,8 līdz 12 mm. To lielā aktivitāte un virsmas laukums padara tās ideāli piemērotas daudziem tvaika fāzes lietojumiem.

Aktivētajai oglei piemīt īpašas īpašības, kas ļauj no gaisa izvadīt gaistošos organiskos savienojumus (GOS), smakas un citus gāzveida piesārņotājus. To galvenokārt izmanto atkritumu gāzu attīrīšanā, piemēram, H2s, Co, CO2, N2. toksisko gāzu attīrīšanā, gāzes apstrādē, rūpnieciskā un sadzīves ūdens attīrīšanā, šķīdinātāju atgūšanā u. c

Granulveida aktivētā ogle, ko iegūst, tvaika aktivizējot atsevišķu veidu ogles.

Šī ir augstas aktivitātes granulveida aktivētā ogle, ko ražo, tvaika aktivizācijas procesā aktivējot atsevišķas bitumenogļu šķiras. Ideāls līdzsvars starp adsorbcijas un transportēšanas porām nodrošina optimālu veiktspēju dažādos ūdens attīrīšanas veidos. Tas ir augsta blīvuma adsorbents, kas ir piemērots plašam pielietojumam, piemēram, dzeramā ūdens un rūpniecisko procesu šķidrumu attīrīšanai.

Pulverveida aktīvā ogle (PAC) saskaņā ar ASTM definīciju ir daļiņas, kas iziet caur 80 sietu (0,177 mm) un mazākas. Dažādojot ražošanas apstākļus, tiek veidotas iekšējās poru struktūras, piešķirot katram izstrādājuma veidam raksturīgas unikālas adsorbcijas īpašības. Produkta izvēle konkrētam pielietojumam var atšķirties atšķirīgu piemaisījumu un patentētu procesa apstākļu dēļ.

Pulverveida aktīvās ogles (PAC) adsorbcijas spēja padara to ideāli piemērotu dažādu piesārņotāju noņemšanai no ūdens, gaisa, šķidrumiem un gāzēm.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Hebei

Vieta
Shijiazhuang