Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.08.2022 02:00

Caurules no pārtikas eļļas?

Atbildēt uz sludinājumu

Jaunās paaudzes mēģenes "Eppendorf Tubes® BioBased" ir izgatavotas no 90 % "biocirkulārās", atjaunojamās izejvielas (pārstrādātas, piemēram, no pārtikas eļļas atkritumiem un atlikumiem) un 10 % fosilās izejvielas. Tādējādi šīs 5,0 ml, 15 ml, 25 ml un 50 ml lieluma mēģenes ar uzskrūvējamu vāciņu ir izgatavotas no sertificēta polipropilēna, kura pamatā ir atjaunojamas, pārstrādātas izejvielas, un tās sauc par "BioBased".

Tas nozīmē, ka Eppendorf vairs nekoncentrējas tikai uz jaunu produktu izstrādi, bet arī uz jauniem ražošanas materiāliem. Saskaņā ar koncepciju "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt" galvenais mērķis ir ražot polimēru produktus daudz ilgtspējīgākā veidā, neapdraudot garantēto produktu kvalitāti un veiktspēju, kas nepieciešama arvien prasīgākā pētniecībā.

Patērējamo materiālu ražošanas centrs Oldenburgā/Vācijā atbilst ISCC PLUS (Starptautiskā ilgtspējības un oglekļa sertifikācijas) sertifikācijas sistēmas prasībāmPapildus mēģenīšu ilgtspējību sertificē "My Green Lab®" ar "ACT sertifikātiem" (Atbildība, konsekvence, pārredzamība).


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Germany