Katalogs

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropilēnglikols no Austrumu Ķīnas

Atbildēt uz sludinājumu

Nepiesātinātie poliestera, epoksīdsveķi, poliuretāna sveķi

Propilēnglikolu bieži izmanto elektroniskajās cigaretēs, lai uzlabotu aromātu un radītu labāku garšas efektu.

Aromatizēta "e-šķidruma", kas paredzēts "tvaicēšanai", pudelē kā galvenā sastāvdaļa ir norādīts propilēnglikols. Propilēnglikolu parasti izmanto lidmašīnu apledošanas procesā.

Propilēnglikolu izmanto arī dažādos ēdamos produktos, piemēram, kafijas dzērienos, šķidros saldinātājos, saldējumos, putukrējuma piena produktos un limonādēs. farmaceitisko līdzekļu vai personīgās higiēnas produktu piegādei izmantojamo vaporizatoru sastāvā bieži ir propilēnglikols. Propilēnglikolu izmanto kā šķīdinātāju daudzos farmaceitiskos produktos, tostarp perorālos, injicējamos un lokāli lietojamos preparātos, piemēram, diazepāmam un lorazepāmam, kas nešķīst ūdenī. Dažos mākslīgo asaru preparātos, piemēram, Systane, kā sastāvdaļu izmanto propilēnglikolu.Tāpat kā etilēnglikols, propilēnglikols spēj pazemināt ūdens sasalšanas temperatūru, tāpēc to izmanto kā gaisa kuģu atledošanas šķidrumu. Ūdens un propilēnglikola maisījumus, kas iekrāsoti rozā krāsā, lai norādītu, ka maisījums ir relatīvi netoksisks, pārdod ar nosaukumu RV vai kuģu antifrīzs.Propilēnglikolu bieži izmanto kā etilēnglikola aizstājēju zemas toksicitātes, videi draudzīgā automobiļu antifrīzā. Propilēnglikolu izmanto arī tukšu ēku santehnikas sistēmu ziemošanai.Propilēnglikolu izmanto veterinārajā medicīnā kā perorālu līdzekli atgremotāju hiperketonēmijas ārstēšanai. glikoze, ko šim nolūkam var izmantot dzīvniekiem, kas nav atgremotāji, nav efektīva, jo to patērē dziedzeru mikrobi.propilēnglikols atgremotājos daļēji metabolizējas par propianātu, ko var izmantot kā enerģijas avotu.

Atlikusī daļa uzsūcas asinsritē un tiek izmantota aknās glikoneoģenēzes procesos. C3H8O2Tīrība99,95 % IzskatsBezkrāsains, dzidrs, higroskopisks šķidrumsKlaseVispārējais kravaKAS NO.57-55-6H.S kods29053200EINECS NO.200-338-0Mitrums≤0,2Brīvo skābju ppm≤75Pelnu ppm≤80Vārīšanās temperatūra188,2 ℃Molekulmasa76,09BRN NO.1340498Relatīvais blīvums1,0362(20 ℃, 4 ℃)Refrakcija1,4329Pārklāšanās temperatūra98,9 ℃ (tuvu)/107 ℃ (atklātā)ToksiskumsZemaTepšanas temperatūra-60


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Anhui

Vieta
Tongling