Katalogs

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Bezšuvju honēšanas caurules, hroma plāksnes stieņi hidrauliskajiem cilindriem Ražotājs

Atbildēt uz sludinājumu

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, darbojas kā zelta ražotājs un piegādātājs bezšuvju honēšanas caurulēm, hroma plāksnes stieņiem, precīzām bezšuvju auksti stieptām tērauda caurulēm, hidrauliskajiem cilindriem, hidrauliskajiem domkratiem, gi / pppgi tērauda ruļļiem tirgiem visā pasaulē.

Dibināts 2005. gadā, ar platību, kas pārsniedz 50 000 kvadrātmetru, un vairāk nekā 100 darbiniekiem, XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY) ir gada produkcija vairāk nekā 60 000 tonnu. XUD STEEL darbojas kā profesionāls tērauda izstrādājumu ražotājs un eksportētājs, galvenokārt koncentrējoties uz bezšuvju oglekļa tērauda caurulēm, precīzām auksti stieptām caurulēm, virzuļstieņiem, precīzi honētām caurulēm, hidrauliskajiem cilindriem, hidrauliskajiem domkratiem, leģētām/galvanizētām tērauda caurulēm, cinkotām/ iepriekš krāsotām cinkota tērauda spoles un sloksnēm.

Mūsu uzņēmums visu gadu uztur draudzīgas un sadarbības attiecības starp 10 labākajām vietējām tērauda rūpnīcām. Mūsu stratēģiskie partneri ir: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN u.c. Mums ir savas pārstrādes rūpnīcas Ķīnas ziemeļos un dienvidos, lai sniegtu klientiem pielāgotus pakalpojumus, piemēram, smalko apdari (honēšana/ slīpēšana/ pulēšana), termisko apstrādi, garuma griešanu, virsmas apstrādi utt.

Pateicoties izcilai tehnoloģijai un bagātīgai daudzu gadu pieredzei šajā jomā, mūsu produkti un pakalpojumi pilnībā atbilst dažādām klientu prasībām, mēs varam ražot atbilstoši gala lietotāju īpašajām vajadzībām/projektiem, kas plaši gūst atzinību un reputāciju no klientiem vietējā un pasaules mērogā. XUD STEEL pārdošanas tīkls aptver daudzas valstis. Piemēram, ASV, Austrālija, Vācija, Itālija, Meksika, Brazīlija, Krievija, Ukraina, Dienvidkoreja, Taizeme, Vjetnama, Filipīnas, Šrilanka, Malaizija, Indonēzija, Nīderlande, Saūda Arābija, Irāna, Indija, AAE u.c. valstis.

Mūsu tērauda izstrādājumi tiek plaši izmantoti mašīnbūves iekārtu hidrauliskā spiediena, pneimatisko lineāro izpildmehānismu, naftas naftas urbumu sūkņu cilindru, mikromotoru apvalku, eļļošanas eļļas lodīšu slaucīšanas sistēmu, alumīnija folijas serdeņu, augstspiediena gāzes balonu, automobiļu vārpstu, tekstila, poligrāfijas un krāsošanas, stikla iepakojuma, transmisijas veltņu un citās jomās, būvniecībā (tērauda konstrukcijas), sadzīves tehnikas, automobiļu ražošanas, konteineru (tērauda šķūņu ražošana), transporta un mēbeļu rūpniecībā.

Kā profesionāls precīzu bezšuvju tērauda cauruļu, hidraulisko cilindru, hidraulisko domkratu, gi/ppgi tērauda ruļļu ražotājs un piegādātājs mēs esam ieguvuši ISO 9001 kvalitātes sertifikātu un ISO 14000. Mūsu pētniecības un izstrādes komanda strādā kopā, lai piedāvātu augstas kvalitātes produktus atbilstoši klientu prasībām. Aicinām draugus no visas pasaules apmeklēt XUD STEEL un apspriest sadarbības jautājumus. Lai iegūtu vairāk informācijas par mums, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni www.xudsteel.com.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Vieta
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.