Katalogs

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Ķīnas labākie automātisko formēšanas iekārtu ražotāji

Atbildēt uz sludinājumu

ZhuoJie mašīnu ražošana un pārdošana automātiskās liešanas mašīnas, pilnībā automātiskās liešanas mašīna ir sava veida māla smilšu liešanas iekārtas, galvenokārt, lai ražotu auto detaļu, lūku vāku, pelēkā dzelzs, čuguna lējumi, piemēram, sūknis, augsta efektivitāte, katrs no smilšu pelējuma 25 sekundes, ietaupīt darbaspēku, un darbinieks, lai uzraudzītu darbu mašīnas, augsta produktu kvalitāte, mašīna izspiests no cietības smilšu pelējuma, bez kļūdām kaste.

Linyi Zhuojie Machinery Co, Ltd atrodas Linyi Mold zinātnes un tehnoloģiju rūpniecības parkā, filiāle atrodas Suqian, Jiangsu, kopš tās dibināšanas 2010. gada februārī, ir apņēmusies nodrošināt lielāko daļu mazo un vidējo liešanas uzņēmumiem ar augstu inteliģenci, augstu uzticamību, augstas izmaksas veiktspējas automātiskās formēšanas iekārtas. Uzņēmuma uzņēmējdarbības filozofija ir "inovācijas, harmonija un abpusēja izdevība", tas vienmēr ievēro neatkarīgu pētniecības un attīstības projektu un pastāvīgi izmanto jaunas tehnoloģijas, jaunus materiālus, jaunus procesus liešanā, jo īpaši auto detaļu, aparatūras rūpniecībā, ir plaši izmantota un augsti atzīta, pārdošanas apjoms ar katru gadu pieauga līdz 90 miljoniem juaņu gadā. Kā augsto tehnoloģiju nozare Linyi Zhuojie ir izveidojusi ilgtermiņa sadarbības attiecības ar Qingdao Tehnoloģiju universitāti, īstenojot "skolas un uzņēmuma sadarbību, rūpniecības un universitātes savstarpēju izdevīgumu". Pateicoties spēcīgam talantu un politikas atbalstam, uzņēmuma produkti ir ieguvuši vairāk nekā 50 valsts patentu, kā arī Ķīnas lietuvju asociācijas piešķirto "Nacionālo lietuvju iekārtu inovāciju balvu" un "SX26070 augšup un lejup smilšu šaušanas automātiskās modelēšanas un nacionālo lietuvju iekārtu inovāciju balvu". Tā ir vadījusi vietējo liešanas iekārtu modernizāciju.
Lai nodrošinātu iekārtu augstu stabilitāti, mēs uzstājam uz starptautisko līnijas komponentu piegādātāju pieņemšanu, elektriskā izmanto Vācijas Siemens, pneimatiskā pieņem Japānas SMC, CKD daļas, hidrauliskā sistēma pieņem Vācijas rexroth, Japānas naftas izpēte utt., pēc pārbaudes, tirgus atzīšanas un atbalsta, klientu grupā mainīja pagātni nežēlīgās konkurences par cenu Lead labdabīgu attīstību liešanas iekārtu ražošanas nozarē.
Gadu gaitā mēs neaizmirstam sākotnējo nodomu, pie zemes, grūti darīt produktus un pakalpojumus, nozarē, lai iegūtu reputāciju. Kā iekārtu piegādātājiem, mēs zinām, ka panākumi jebkuru sasniegumu no visiem klientiem un attīstību, tāpēc vienmēr dos prioritāti klientu interesēm, mūsu pārdošanas un projektēšanas darbinieki rūpīgi uzklausīt jūsu pieprasījumus un ieteikumus, nevis iekārtas kā galīgo mērķi pārdošanas, pārdošanas panākumi, ir tikai sākums mūsu pakalpojumu, ZhuoJie pēc 7 * 24 stundas, nodrošināt mūža tehnisko atbalstu klientiem. Tā ir pārliecība par produktu, bet arī atbildīgs par klientu. Uzņēmums vienmēr ir pieturējies pie 100% klientu apmierinātību ar pakalpojumu mērķi, lai lielākajai daļai jaunu un veco klientu nodrošinātu visaptverošāku, pārdomātu, ātru pakalpojumu. Nākotnē Linyi Zhuojie dosies uz pasauli ar amatnieka izcilības garu un atjaunos valsti ar zinātnes un tehnoloģiju palīdzību.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
linyi

Vieta
Luozhuang Mould Industrial Park