Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Konservants ķīmiskām pārtikas piedevām pētniecības nolūkos, pieejams noliktavā un drošs lietošanai.
Produkta apraksts
Konservants CAS 24634-61-5 Kālija sorbāts
Ķīmiskais nosaukums. Kālija sorbāts
Molekulārā formula: C6H Molekulārā formula: C6H7KO2
Molekulmasa: 150,22
Īpašības: Balti kristāli vai kristāliskas granulas
Balti kristāli vai kristāliskas granulas
Mēs varam piegādāt arī pulvera veidā
Kālija sorbāts ir sorbīnskābes kālija sāls ar ķīmisko formulu C6H7KO2. Tā galvenais pielietojums ir kā pārtikas konservants.
Kālija sorbāts ir efektīvs dažādos lietojumos, tostarp pārtikas, vīna un personīgās higiēnas produktos.
Kālija sorbātu iegūst, reaģējot sorbīnskābei ar tādu pašu daudzumu kālija hidroksīda. Iegūto kālija sorbātu var kristalizēt no ūdens šķīduma etanolā.
FCC-V/E202 pozīcija Rezultāts
Marķējums Izpildīts standarts Izpildīts standarts
Izskats Baltas granulas vai pulveris Baltas granulas
Testa rezultāts 99,0% - 101,0% 100,71%
Brīvā skābe (kā sorbīnskābe) max 1% Nav konstatēts
Brīvā bāze (kā K2CO3) max 1% 0,7%
Smagie metāli (kā Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arsēns (kā As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Zudumi pēc žāvēšanas ≤ 1,0% 0,38
Svins ≤ 2 ppm < 2 ppm
Kušanas temperatūra (kā sorbīnskābe) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Dzīvsudrabs ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehīdi ≤ 0,1% 0,002%
Kālija sorbāta nozīme
Kālija sorbāts var efektīvi kavēt kaitīgo mikroorganismu, piemēram, pelējumu, raugu un skābekļa baktēriju, Staphylococcus aureus un Salmonella, augšanu un vairošanos, bet nav efektīvs pret labvēlīgajiem mikroorganismiem, piemēram, anaerobajām baktērijām.tīviem mikroorganismiem, piemēram, anaerobiem baciļiem un Lactobacillus acidophilus, gandrīz spēcīgāk iedarbojas pret attīstību nekā pret sterilizāciju, efektīvi paildzinot pārtikas produktu glabāšanas laiku un saglabājot to sākotnējo aromātu
Kālija sorbāts Lietošana
1. Plaši izmanto pārtikas, kosmētikas, lauksaimniecības un citās nozarēs. Pelējuma un rauga inhibitori, pārtikas produkti, fungicīdi, denaturanti eļļas žāvēšanai, baktericīdi u. c.
2. Sorbīnskābe alkoholā un dzērienos.
3. 3. sorbīnskābe sojas mērcē, sojas mērces produktos un marinētos dārzeņos.
4. Sorbīnskābe un kālijs ūdens produktos.
5. Sorbīnskābe gaļā un desās.
6. Sorbīnskābe svaigos dārzeņos un augļos.
7. Sorbīnskābe maizes izstrādājumu konservēšanā.
8. Sorbīnskābe konservos, konditorejā un svaigā pārtikā.
9. Sorbīnskābe svaigā sierā.
10. Sorbīnskābe margarīna konservēšanā.
11. Svaigas pārtikas konservants, sorbīnskābe citos produktos.
Kategorija
Piedāvājumus
Valsts
China
Reģions
Hubei
Vieta
Wuhan