Katalogs

Poliimīda plēve FEP 6251

08.11.2022 00:00

Poliimīda plēve FEP 6251

Atbildēt uz sludinājumu

Poliimīda plēve FEP sērija ir poliimīda plēve, kas vienā vai abās pusēs pārklāta ar FEP, nodrošina siltumizolācijas spēju, mitrumbarjeru un ķīmisko izturību. Galvenokārt izmanto magnētisko vadu izolācijai, veidoto spoļu izolācijai, CPTC un atdalāmajam oderējumam.

Tips Poliimīda plēves FEP konstrukcijas
Šajā sērijā pasūtījuma kods ir trīs cipari, pirmais un trešais cipars apzīmē normālo FEP pārklājuma biezumu, simbols 9 tiek izmantots, lai apzīmētu 12,7um (0,5 mil), 6 līdz 2,54 um. HF izmanto, lai apzīmētu poliimīda plēvi, kas pārklāta ar FEP no vienas puses, un FHF - no divām pusēm.

6251 Poliimīda lente ir vispārīga poliimīda plēve, kas vienā vai abās pusēs ir pārklāta vai laminēta ar FEP fluorpolimēru, kas nodrošina hermētiskumu, mitrumbarjeru un ķīmisko noturību.6251 Poliimīda lente ir ieteicama lietojumiem, kur nepieciešama plēve, kas ir karstumizturīga, vai mitruma un ķīmiskā noturība, kas pārsniedz nepārklātas poliimīda plēves iespējas.

Pielietojums

● Caurules

● sildītāju ķēdes

● Termiski hermētiski aizzīmogojami maisiņi

● Automobiļu diafragmas un kolektori

● Elektroizolācija

Produkta piegāde

1. Platums: 5 ~ 500 mm var sagriezt.

2.kodols ID: 40,50,76mm Rullīša OD: 200~250mm

3. Iepakojums: iekšpusē: Ārpusē: polietilēna plēve, iekšpusē: polietilēna plēve, ārpusē: polietilēna plēve: Apakšējā kārba: kartona kārba vai koka kastīte

4. Maksājums:

Piegādes laiks: 14 dienas pēc avansa maksājuma saņemšanas vai L/C konsultācijas

6. MOQ: 200 kg


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Tianjin

Vieta
Tianjin