Katalogs

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Ūdeņraža respirācijas ģenerators

Atbildēt uz sludinājumu

Iekārta ir aprīkota ar pasaulē modernu Spe (cietā polimēru elektrolīta) tehnoloģiju, kas pazīstama arī kā PEM (protonu apmaiņas membrāna). Augstas tīrības pakāpes ūdeņradis līdz 99,99 % tiek iegūts tīra ūdens elektrolīzē ar ļoti stabilu ūdeņraža izejas strāvu un spiedienu. Instrumentam ir liels digitālais displejs: H2 izejas strāva, H2 darba apstākļi, H2 tīrība, ar 1 -. 6 stundu laika iestatīšanas funkciju, atlikušo stundu un minūšu displejs, zema ūdens līmeņa trauksmes funkcija, augsta TDS funkcija. Ir arī miega režīms ar iespēju izmantot tikai tīru ūdeņradi vai ūdeņradi un skābekli kopā.

Ierīcei ir ūdens līmeņa indikators un dažādas drošības funkcijas, kas nodrošina drošu lietošanu. Ierīces iekšpusē ir uzstādīts ļoti efektīvs attīrītājs, kas attīra ūdeni, un klientam ūdens jānomaina tikai pēc sešiem mēnešiem. Šīs ilgmūžīgās iekārtas var ražot ūdeņradi 5 līdz 10 gadus bez jebkādiem bojājumiem, jo tiek izmantotas tikai augstas kvalitātes detaļas.

Visa iekārta no ārpuses ir izgatavota no dzelzs, kas padara to stabilāku un izturīgāku lietošanā. Pieejamas divās krāsās - baltā un zelta.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shandong Province

Vieta
Jinan