Katalogs

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC APSTRĀDES DETAĻAS

Atbildēt uz sludinājumu

Asianstar CNC Machining Factory, sākot no 2005. gada, kas atrodas Dongguan City, Guangdong provincē, Ķīnā, ir profesionāla CNC Machining Parts Manufacturer, ar ilgtermiņa attīstību, tagad mums ir vairāk nekā 80 darbinieku ar iekārtām 135 mašīnas un ražošanas platība 2500SM.

Ar mūsu pieredzējušiem prasmīgu inženieru komanda, mēs sniedzam augstas kvalitātes pasūtījuma CNC metāla un plastmasas daļas, lai pasaules mēroga klientiem daudzās nozarēs jomā. Mūs vienmēr novērtē ar augstu pielaides kvalitāti un vienotu apkalpošanu dažādos procesos. Tagad mēs strādājam ar partneriem no ASV, Eiropas, Vidējiem Austrumiem un Āzijas, atbalstot klientu projektus ar izcilu kvalitāti, zemākajām izmaksām un ātru izpildes laiku.

Līdz šim mēs sniedzam tādus pakalpojumus kā CNC virpošana, CNC frēzēšana, CNC virpošana un frēzēšana, CNC urbšana, slīpēšana, alumīnija ekstrūzija, kalšanas pakalpojumi, lokšņu metāla ražošana utt. Un mēs veicam dažādas virsmas apdares apstrādes atbilstoši pasūtījuma prasībām.

Materiāli, ko mēs izmantojam CNC apstrādes procesā, galvenokārt ir metāls un plastmasa, piemēram, alumīnijs, misiņš, varš, nerūsējošais tērauds, mīkstais tērauds, titāns, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, neilons, PTFE utt. Mūsu inženieru komanda dziļi pārzina materiālus, un mēs izmantojam pareizus materiālus ražošanai atkarībā no ražošanas funkcijām. Mēs arī izvēlamies labākos ražošanas risinājumus, kā arī instrumentus un griezējus unikāliem materiāliem.

Papildus bagātīgajai ražošanas pieredzei mēs esam izveidojuši arī stingru kvalitātes kontroles sistēmu, lai kontrolētu mūsu produktu kvalitāti. Mums ir QC kontroles sistēma, kas ietver QC procedūras kontroles failu pirms ražošanas uzsākšanas, tā kontrolē ražošanas procedūru, stingri ievērojot kvalitātes detaļas, un mēs veicam QC kontroli ražošanas procesa laikā, pēc tam mēs veicam katra izstrādājuma galīgo QC pārbaudi pirms iepakošanas. Izmantojot šo izstrādāto QC sistēmu, mēs spējam perfekti kontrolēt ražošanas precizitāti un produktu izskatu un iesniegt klientiem lieliskus produktus.

 


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Dongguan