Katalogs

HSS formēšanas nazis "Berlīnes profils

27.02.2023 15:00

HSS formēšanas nazis "Berlīnes profils

Atbildēt uz sludinājumu

1 HSS formēšanas nažu komplekts + deflektors grīdlīstēm un grīdlīstei ar "Berliner", "Altberliner" vai "Hamburger Profil"

1 HSS profila nažu komplekts + deflektori grīdlīstes izgatavošanai ar Berlīnes, Old Berlin vai Hamburgas profilu. Ar šo komplektu, kas sastāv no 2 profila nažiem un 2 profilētiem deflektoriem, jūs varat viegli izgatavot savas grīdlīstes, grīdlīstes un grīdlīstes. Komplekts lieliski der kā piederums 40 mm universālajai drošības profila griezējgalvai un arī 40 mm platai Uni profila griezējgalvai Euro sistēmā. Šis griezēju komplekts atbilst BG noteikumiem un tiek piegādāts plastmasas iepakojumā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka griezējgalva, iespīlēšanas instrumenti vai citi piederumi nav iekļauti komplektā.

HSS profila griezējgalviņas komplekts "Hamburgas / Berlīnes / Altberlin" grīdlīstēm vai grīdlīstei ir izstrādāts, lai atdarinātu Vilhelmīnes stila grīdlīstu stilīgo dizainu, kas raksturīgs Ziemeļvācijas lielajām pilsētām un jo īpaši Berlīnei. Šā iemesla dēļ šim profilam ir izveidojušies dažādi grīdlīstes un grīdlīstu nosaukumi. Tomēr Altberliner grīdlīste ir sastopama arī daudzos citos Vācijas reģionos. Atkarībā no reģiona šo profilu dēvē arī par "Hamburgas grīdlīstes", "Berlīnes grīdlīstes" vai "Berlīnes vecās grīdlīstes".


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Germany

Reģions
Sachsen

Vieta
Wurzen