Katalogs

HCM MEDICA Medicīnas endoskopu kameru attēlu sistēma LED aukstās gaismas avots

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Medicīnas endoskopu kameru attēlu sistēma LED aukstās gaismas avots

Atbildēt uz sludinājumu

HCM MEDICA jau vairāk nekā 13 gadus koncentrējas uz endoskopu un mikroskopu optiskajiem produktiem, ir vadošais endoskopu kameru attēlu sistēmu ražotājs, īpaši koncentrējoties uz gaismu un attēlu. Mēs atrodamies Jiangsu, Ķīnā, pārdodam uz Ameriku, Eiropu, Āziju, Tuvajiem Austrumiem, Dienvidaustrumu Āziju, Okeāniju, Āfriku.

Galvenie produkti ir šādi: Mēs esam izturējuši ISO 9001, 13485 un CE pārbaudi, mūsu augstas kvalitātes produkti ir nodrošinājuši mums ļoti labu reputāciju.

Mēs esam izturējuši ISO 9001, 13485 un CE pārbaudi, mūsu augstas kvalitātes produkti ir nodrošinājuši mums ļoti labu reputāciju. Pirms masveida ražošanas vienmēr tiek izgatavots pirmsizlaides paraugs; pirms nosūtīšanas vienmēr tiek veikta galīgā pārbaude.

Mēs izmantojam LUMINUS LED spuldzīti, kas importēta no ASV, tā nodrošina vislabāko gaismu jūsu kamerai no oriģinālā avota.

Vairāk nekā 95 % mūsu piederumu ir importēti, mēs nekad neizmantojam zemas kvalitātes piederumus.

2 gadu garantija visam gaismas avotam. Patiesībā mūsu gaismas avots ar rūpīgu opreāciju neizslēgsies ilgāk par 6 līdz 8 gadiem.

Mēs vienmēr sekojam līdzi tirgus attīstībai un lietotāju prasībām, mēs regulāri sazināmies ar daudziem dīleriem, ārstiem, rūpnīcām visā pasaulē. Mēs apkopojam viņu reālās vajadzības un izgatavojam viņiem precīzu produktu, klientu apmierinātība vienmēr ir mūsu ikdienas darba mērķis.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus