Katalogs

Fruktoze kristāliska

06.03.2023 11:00

Fruktoze kristāliska

Atbildēt uz sludinājumu

Kristāliskā fruktoze ir ideāls veselīgs saldinātājs, kas iegūts no kukurūzas. Tiek lēsts, ka tā ir aptuveni par 20 % saldāka nekā galda cukurs un par 5 % saldāka nekā HFCS.

Produkta priekšrocības:
1) tas ir dabīgs saldinātājs, nevis mākslīgais saldinātājs, jo fruktoze dabiski sastopama augļos un dārzeņos, kā arī medū.
2) tai ir vislielākais saldums starp dabā sastopamajiem cukuriem. Tās saldums ir 1,3 līdz 1,8 reizes lielāks nekā saharozes saldums. Lai sasniegtu tādu pašu saldumu, salīdzinājumā ar saharozi tās patēriņu var samazināt. Saldums ir tā svarīgākā īpašība salīdzinājumā ar citām priekšrocībām. Tās saldums nav nemainīgs, bet mainās atkarībā no temperatūras. Jo zemāka temperatūra, jo lielāks saldums.
3) mēles garšas kārpiņas fruktozi uztver vispirms salīdzinājumā ar glikozi un saharozi, un šī uztvere ātri izzūd. Tā neslēpj glikozes un saharozes garšas izdalīšanos, jo tās garšas izdalīšanās maksimums parādās pirms glikozes un saharozes. Rezultātā, pievienojot kristālisku fruktozi, dzēriena garša neuzlabojas un/vai saglabājas.
4) ir maz ticams, ka streptokoks mutes dobumā to pārvērš par skābi. Atšķirībā no saharozes streptokoki to neizmantos, lai ražotu glikānu, tādējādi kavējot zobu kariesa veidošanos. Tāpēc to var izmantot kā saldinātāju bērniem paredzētajos produktos.
5) zemā glikēmiskā indeksa dēļ glikozes līmenis asinīs pēc uzņemšanas paaugstinās lēni, un tam nepieciešams mazāk insulīna nekā citiem cukuriem, kas ir izdevīgi cilvēkiem ar 2. tipa diabētu un aptaukošanos.

Produkta izmantošana: to parasti izmanto kā uzturvielu saldinātāju pārtikas produktos un dzērienos. To var izmantot arī kā mitrinošu vielu kosmētikā.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shanghai

Vieta
No.201 Xin Jinqiao Road