Katalogs

Tekstilizstrādājumi viesmīlības nozarei

17.03.2023 00:00

Tekstilizstrādājumi viesmīlības nozarei

Atbildēt uz sludinājumu

DPF TEXTILE ir vadošais augstākās kvalitātes tekstilizstrādājumu ražotājs un eksportētājs viesmīlības nozarei visā pasaulē.

Šanhajas DPF Textile Co., Ltd tika dibināta 2006. gadā. Viens no labākajiem Ķīnas vairumtirdzniecības piegādātājiem. Mūsu galvenais darbības virziens ir apgādāt viesnīcas un citas vietējās un pasaules iestādes ar visa veida produktiem, piemēram, vannas/istabas/restorānu veļu.

Mūsu pieredzējušais personāls ir gatavs apmierināt klientu pieprasījumu vairāk nekā 100 valstīs un nodrošināt viņiem perfektu apkalpošanu, lai veicinātu viņu uzņēmējdarbību, sākot no 3-5 zvaigžņu standarta.
Mūsu rūpnīca atrodas Nantong pilsētā, kuras platība ir 30 000 kvadrātmetru kvadrātmetru. Kopā ar 200 darbiniekiem. Mūsu ražošanas līnijā tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas visu veidu audumu apstrādei un ražošanai datorizētā kontroles sistēmā, lai panāktu izstrādājuma pilnību uz dvieļu stellēm, balināšanu, krāsošanu. Viss tiek veikts precīzi un atbilst ISO9001 produkta sertifikācijai.

Mēs esam veiksmīgi eksportējuši savus produktus uz Āziju/Eiropu/Ziemeļameriku/Dienvidaustrumiem/Afriku un Okeāniju. Mūsu mērķis ir paplašināt mūsu tirgu visā pasaulē, visās valstīs. Tāpēc aicinām jūs sazināties ar mums, izmantojot mūsu tīmekļa vietni vai e-pastu, lai izpētītu mūsu uzņēmējdarbību jūsu tirgū, un ceram, ka drīzumā mēs ar jums sazināsimies.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Kontakti

Valsts
China

Reģions
Shanghai