Katalogs

Gumijas pārklājumu Pot magnēti no Ķīnas

24.04.2023 11:05

Gumijas pārklājumu Pot magnēti no Ķīnas

Atbildēt uz sludinājumu

Gumijas pārklājumu Pot magnēti tiek saukti arī gumijoti magnēti, kas izgatavoti no spēcīgiem neodīma magnētiem, izturīgas tērauda daļas un TPV gumijas. WZ Magnetics ražo pilnu gumijas pārklājumu pot magnētu klāstu, kas paredzēti turēšanai un paātrināšanai bez urbšanas un metināšanas.

WZ Magnetics ir magnētisko produktu risinājumu piegādātājs, kas piedāvā dažādus magnētiskos produktus/sistēmas/risinājumus, lai aizstātu tradicionālos risinājumus stiprināšanā, fiksācijā, turēšanā utt.

Koncentrējas uz labāko magnētisko stiprināšanas risinājumu nodrošināšanu. WZ Magnetics lepojas ar to, ka nodrošina augstas kvalitātes produktus, kas ir izstrādāti, lai apmierinātu klientu vajadzības un prasības. Mūsu uzņēmums ir apņēmies piegādāt pareizo produktu pareizajā laikā, nodrošinot nepārspējamu kvalitāti, inovācijas un apkalpošanu. Mums ir pieredze pilnvērtīga atbalsta nodrošināšanā no prototipu izstrādes līdz sērijām un ilgtermiņa kvalitātes līmeņa uzturēšanā liela daudzuma sērijām.

WZ Magnetics ir pieredzējusi komanda, kas specializējas dažādu veidu pastāvīgo magnētu ražošanā, tostarp saķepinātu un līmētu NdFeB, lietu un saķepinātu Alnico, saķepinātu SmCo magnētu un saistīto magnētisko mezglu ražošanā.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Jiangsu

Vieta
Kunshan