Katalogs

Gumijas pārklājumu neodīma magnēti

23.04.2023 11:00

Gumijas pārklājumu neodīma magnēti

Atbildēt uz sludinājumu

Krāsa arī spēlē lomu gumijas pārklājumu neodīma magnētiem

Izvēloties magnētus konkrētam lietojumam, svarīgs apsvērums ir izmantotā pārklājuma veids. Magnēti ar gumijas pārklājumu piedāvā unikālas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem pārklājumu veidiem. Dažādas gumijas pārklājuma krāsas var izmantot, lai uzlabotu magnētu estētiku vai uzlabotu to veiktspēju konkrētos lietojumos. Turklāt šie krāsainie pārklājumi nodrošina papildu aizsardzību pret UV stariem, padarot tos ideāli piemērotus izmantošanai ārpus telpām.

Šie pārklājumi ir visdažādāko krāsu, sākot no sarkanas un zilas līdz zaļai un dzeltenai u. c. Atkarībā no pielietojuma dažādām krāsām var būt dažādi pielietojumi. Tas padara tos par daudzpusīgiem instrumentiem dažādiem uzdevumiem un nozarēm.

WZ Magnetics kā magnētu ar gumijas pārklājumu ražotājs piedāvā dažādas priekšrocības, ja tos izmanto dažādos lietojumos. Gumijas pārklājums ne tikai uzlabo magnēta estētisko izskatu. Taču tas nodrošina arī augstu berzi un novērš slīdēšanu vai skrāpējumus uz kontaktvirsmas. Turklāt faktiskajos lietojumos liela nozīme ir arī gumijas pārklājumu magnētu ar gumijas pārklājumu krāsu klāstam.

Lielākā daļa gumijas pārklājuma magnētu krāsu ir melnas, taču ne visas gumijas pārklājuma krāsas ir melnas. Atbilstoši jūsu prasībām var tikt izgatavotas arī citas krāsas, piemēram, zila, sarkana, dzeltena un oranža. Baltas krāsas magnētu ar gumijas pārklājumu galvenokārt izmanto griestu, tāfeļu u. c. dekorēšanai. Tā kā balta krāsa ir viegli savienojama ar citām krāsām. Sarkanā un oranžā krāsa izceļas, tās var izmantot vietās, kur nepieciešams piesaistīt kāda uzmanību.

Šie krāsainie pārklājumi atbilst Rohs & Reach un ir arī ISO-9001 sertificēts gumijas pārklājumu magnētu ražotājs. Tie ir tikpat labi kā melnais pārklājums attiecībā uz izturību pret UV starojumu, pret novecošanu utt. Mēs varam izgatavot citu krāsu pārklājumus gumijotiem neodīma magnētiem pēc konkrētā lietojuma prasībām.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Jiangsu

Vieta
Kunshan