Katalogs

The 9 Piemērošana Piemēri NdFeb gumijas pārklājumu magnēts

26.04.2023 01:05

The 9 Piemērošana Piemēri NdFeb gumijas pārklājumu magnēts

Atbildēt uz sludinājumu

Ar gumiju pārklāts magnēts, kas pazīstams kā ūdensizturīgs magnēts, gumijots magnēts, magnēts ar gumijas pārklājumu. Izgatavots no spēcīgiem neodīma magnētiem, izturīgām tērauda daļām un pārklāts ar ūdensnecaurlaidīgu TPV gumiju. Ar gumiju pārklāti magnēti nodrošina spēcīgu vertikālo turēšanas spēku, kā arī bīdes spēku, palielinot virsmas berzi. Gumijas pārklājums viegli neatstāj skrāpējumus.

Ar gumiju pārklātie podu magnēti ir ļoti populāri dažādās nozarēs. Izstrādājums sastāv no vairākiem spēcīgiem neodīma magnētiem, kas sakārtoti aplī un ietīti gumijas diskā. Katrai katla uzlīmei centrā ir ērts stiprinājuma punkts. Ar gumiju pārklātajiem katlu magnētiem ir ārējās vītnes vai iekšējie armatūras savienojuma punkti āķiem, caurumiem vai skrūvēm.

Gumijas pārklājums palīdz aizsargāt pamatmateriālu no korozijas, kā arī palielina izstrādājuma estētisko izskatu. Pateicoties dažādām ar gumiju pārklātu magnētu īpašībām, mūsdienās gumijoti magnēti tiek plaši izmantoti dažādos iesniegtajos, Pēc ir 9 veidi, kuros izmanto ar gumiju pārklātus magnētus.

1. Kabeļu pārvaldība
Kad jūs kaitina haotiski vadi, kabeļi un jums tie ir jāpārvalda ar dažādiem āķiem, kas jāuzvelk vai jāpiestiprina pie sienām. Ar gumiju pārklāti magnēti ar kabeļu stiprinājumu nodrošinās visefektīvāko veidu, kā tos pārvaldīt. Vienkārši ievietojiet magnētu vajadzīgajā vietā, pēc tam vadus izvelciet caur skavu, un darbs ir paveikts.

2. Darba gaismu montāža
Ar gumijas pārklājumu apvilktus magnētus var uzstādīt arī ar dažādām darba gaismām jebkurā vēlamā vietā, pateicoties to lieliskajam turēšanas spēkam, izmantojiet tos vietās, kur nav atļauts metināt vai urbt.

3. Montāžas instrumenti transportlīdzekļiem
Magnēti ar gumijas pārklājumu nodrošina izcilu noturību, palielinot virsmas berzi, neatstājot pēdas vai skrāpējumus. Magnēti pārklāti ar gumiju, kurai magnētu adsorbcijas kontaktvirsma ir labi aizsargāta no skrāpējumiem, Gumijas pārklājums ļauj tos piestiprināt un noņemt, nebojājot automašīnu, kravas automobiļu vai treileru krāsu. Nav nepieciešama metināšana un urbšana, jūs varat viegli un ātri uzstādīt vai noņemt, nebojājot konstrukciju.

4.āra kameras, sensori un citi piederumi, uz kuriem piekārti
neodīma magnēti, ir pārklāti ar plānu ārējo gumijas slāni, kas aizsargā magnētu no apkārtējās vides. Magnētiem ar gumijas pārklājumu ir daudzveidīgi izmantošanas scenāriji, kurus var izmantot montāžai ar fotokameru un citu piederumu stiprinājumiem, kas palielina ērtības dzīvē.

5. Kāpņu montāža ar magnētiem ar gumijas pārklājumu
Magnētiem ar gumijas pārklājumu piemīt laba bīdes spēka veiktspēja, tāpēc, ja vēlaties montēt kāpnes vertikāli, bīdes spēks ir galvenais faktors, lai nodrošinātu drošību.

6. Instrumentu vai citu ierīču piekarināšana
Šos magnētus var izmantot jebkurā vietā, gan rūpnieciskām vajadzībām, gan mājsaimniecībā. Tikai pārliecinieties, ka piestiprināšanas virsmai jābūt magnētiski vadošai.

7. Magnētu ar gumijas pārklājumu montāža ar bākugunīm
Mūsu augstas veiktspējas neodīma magnēti var lepoties ar ļoti lielu noturības spēku , ja tos izmanto bākugunis uzstādīšanai uz automašīnas jumta, ko var izmantot līdz maksimālajam ātrumam 200 km/h.

8. Izmantojiet ar gumiju pārklātus podu magnētus izkārtņu piekāršanai
Daudzi lielveikali izmanto ar gumiju pārklātus podu magnētus izkārtņu vai plakātu piekāršanai. Lietošanas laikā tie nodrošina stabilu noturību, un vajadzības gadījumā tos var viegli noņemt.

9. Lielas noslodzes durvīm un slēgmehānismiem izmanto arī neodīma magnētus ar gumijas pārklājumu.
Ar gumiju pārklāti neodīma magnēti kļūst arvien populārāka izvēle lielas noslodzes durvīm un slēgmehānismiem. Šie spēcīgie magnēti var nodrošināt izcilu durvju slēdzenes sistēmu izturību un izturību, kā arī lielāku kustību diapazonu un ērtu lietošanu. Turklāt to gumijas pārklājums aizsargā tos no laikapstākļiem, padarot tos par ideālu izvēli izmantošanai ārpus telpām.

 


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Jiangsu

Vieta
Kunshan