Katalogs

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Ievadīts "Medicīnas ierīču" veiktspējas pieauguma tempa "pavasaris"

Atbildēt uz sludinājumu

Ķīnas medicīnas ierīču rūpniecība ir svarīga Ķīnas medicīnas nozares daļa.

pēdējos gados, uzlabojoties cilvēku dzīves līmenim un cenšoties dzīvot veselīgi, medicīnas ierīču nozare ir strauji attīstījusies. Pieauga arī pieprasījums pēc augstas precizitātes metāla detaļām medicīnas ierīcēm.

Tirgus apjoma ziņā Ķīnas medicīnas ierīču tirgus pēdējos gados ir ievērojami pieaudzis. Saskaņā ar tirgus izpētes iestāžu aptaujas datiem Ķīnas medicīnas ierīču tirgus pēdējos gados ir pieaudzis par aptuveni 10 %, un paredzams, ka turpmākajos gados tas saglabās strauju izaugsmes tendenci.

1. Tirgus kopējā situācija

Pasaules medicīnas ierīču tirgus turpina paplašināties. Saskaņā ar statistikas datiem pasaules medicīnas ierīču tirgus 2020. gadā ir pārsniedzis 440 miljardus ASV dolāru, un paredzams, ka 2030. gadā pasaules medicīnas ierīču tirgus pārsniegs 800 miljardus ASV dolāru, un 2020.-2030. gadā tā gada pieauguma temps būs 6,3 %

Ķīnas medicīnas ierīču tirgus strauji attīstās, un pieauguma temps pārsniedz pasaules vidējo pieauguma tempu. No 2015. līdz 2020. gadam iekšzemes tirgus apjoms palielinājās no 312,6 miljardiem juaņu līdz 778,9 miljardiem juaņu, un saliktais gada pieauguma temps ir 20 %. Tiek lēsts, ka 2030. gadā tirgus apjoms pārsniegs 2,2 triljonus juaņu, un sagaidāms, ka saliktais gada pieauguma temps 2020.-2030. gadā sasniegs 11 %, kas ir gandrīz divreiz vairāk nekā pasaules tirgus līmenis.

2、Izstrādājumupārdošanas un pakalpojumu segments

Pēdējos gados medicīnas ierīču pārdošana un pakalpojumi ir kļuvusi par nozīmīgu medicīnas nozares apakšnozari. Tā kā valsts politika turpinās palielināties, tirgus kļūs arvien standartizētāks, un nozares vadošie uzņēmumi ieņems lielāku tirgus daļu. Nākotnē ierīču pārdošanas un pakalpojumu segments būs ļoti svarīgs, ja uzņēmumi vēlas sasniegt lielāku tirgus daļu nākotnes tirgū, tiem aktīvi jāpielāgo attīstības stratēģija un jāstiprina pakalpojumu izveide.

Tā kā cilvēku uzmanība veselībai turpina pieaugt, medicīnas ierīču nozarei ir ļoti plašas attīstības perspektīvas, un visiem medicīniskās aprūpes segmentiem paveras milzīgas attīstības iespējas. Lai nākotnē ieņemtu vadošo pozīciju tirgū, attiecīgajiem uzņēmumiem jāturpina intensīvi strādāt tehnoloģiju izpētē un attīstībā, tirgus paplašināšanā utt. Nākotnē, nepārtraukti attīstot un ieviešot jaunus produktus, turpināsies augstas klases medicīnas ierīču tirgus izaugsme.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. jau vairāk nekā 20 gadus darbojas medicīnas ierīču precīzo detaļu nozarē, specializējoties metalurģiskajos procesos, piemēram, metāla pulvera iesmidzināšanā, pulvermetalurģijā, CNC frēzēšanā un precīzajā liešanā. Mēs piedāvājam dažādus augstas precizitātes un augstas kvalitātes medicīnas ierīču detaļu pielāgošanas pakalpojumus. Mums ir vairāk nekā 20 dažādu veidu modernas formēšanas mašīnas ar tonnāžu no 6 T līdz 200 T, un mēs varam ražot dažādus produktus, tostarp gultņus, precīzijas zobratus un pārnesumkārbas, nerūsējošā tērauda izstrādājumus, virzītājspēkus, virzošos stieņus, strukturālās daļas utt. atbilstoši klientu prasībām. Mēs ceram sniegt ieguldījumu medicīnas uzņēmējdarbības attīstībā.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong Province

Vieta
Shenzhen