Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Vai šķidrais slāpeklis Devara spiediena tvertnē var kaitēt cilvēkiem?

Atbildēt uz sludinājumu

Daudziem cilvēkiem ir jautājums: Vai ir bīstami izmantot Devara spiediena trauku? Vai šķidrā slāpekļa izdalītā gāze ir kaitīga cilvēkiem? Kā pareizi lietot Dewar spiediena tvertni un joprojām būt drošam?

Saņemot Dewar tvertni, vispirms jāpārbauda, vai Dewar tvertne ir labā stāvoklī, vai tajā nav iespiedumu vai triecienu, jo īpaši, vai vakuuma vārsts ir nebojāts un vai tvertne nav apledojusi. Šķidrais slāpeklis pastāvīgi iztvaiko slāpeklī, kas nav toksisks, tāpēc nav jāuztraucas par kaitīgu ietekmi uz cilvēka organismu. Uzpildot tvertni, jāuzmanās, lai caur ventilācijas atveri neizlietu šķidro slāpekli vai neizlietu to uz ķermeņa, jo šķidrā slāpekļa temperatūra ir ļoti zema un var viegli izraisīt apsaldējumus.

Ir svarīgi bieži pārbaudīt, vai tvertne nav apsalusi, un pārtraukt tvertnes lietošanu, ja ārpusē konstatēts apsaldējums. Lai nodrošinātu drošu Dewares tvertņu lietošanu, Dewares tvertņu īpašā TipChiChi aizbāžņa vietā tiek ņemta vērā slāpekļa iztvaikošana. Citi aizbāžņi var eksplodēt, aizverot Dewar Vessels, atstājot slāpekli pudelē, no kuras nav kur izplūst.


Dewar spiediena tvertnes tiek piegādātas tieši no ražotāja, neuztraucieties par pēcpārdošanas servisu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu

.



Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Vieta
Zhengzhou