Katalogs

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Ethernet RJ45/SFP/USB savienotāja un LAN transformatora ražotājs un dizainers.

Atbildēt uz sludinājumu

Galvenie produkti: Mūsu priekšrocības: RJ45 savienotājs, LAN transformators, SFP savienotājs, USB savienotājs utt: 1. vairāk nekā 10 gadu ražošanas pieredze 2. OEM/ODM atbalsts 3. ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC sertifikāts 4. Rūpniecības klases produkti 5. 100% pārbaudīti (ne tikai sērijveidā) 6. Kvalitātes garantija: 5 gadi 7. EXW cena 8. Īss izpildes laiks 9. Bezmaksas paraugi

Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., kas dibināta 2010. gadā, ir uzņēmums, kas specializējas uz komunikācijām balstītu savienotāju un komponentu izstrādē, ražošanā un pārdošanā, un tā mērķis ir nodrošināt klientiem visaptverošus starpsavienojumu produktu un lietojumu risinājumus. Mūsu galvenie produkti ir RJ45 savienotāji, LAN transformatori, SFP savienotāji un USB savienotāji, kurus plaši izmanto datoru pamatplatēs, komutatoros, maršrutētājos, izstrādes platēs, kamerās, lietu interneta un citās sakaru iekārtās un jomās.

Mēs atrodamies Wenzhou, Zhejiang provincē Ķīnā, ar ērtu transportu. Mūsu pieredzējušie darbinieki, kas nodarbojas ar spēcīgu pētniecības un izstrādes komandu, augsti kontrolētu kvalitātes vadības sistēmu un rūpīgu klientu apkalpošanu, vienmēr ir gatavi apspriest jūsu prasības un sniegt profesionālus pilnīgus risinājumus ar spēcīgu tehnisko atbalstu. OEM un ODM pasūtījumi ir laipni gaidīti, un mēs spējam piegādāt preces īsā laikā. Turklāt mēs esam ieguvuši ISO9001:2000, RoHS, CE un FCC sertifikātus.

Mūsu ražojumus labi pārdod visās Ķīnas pilsētās un provincēs, un tos eksportē arī klientiem tādās valstīs un reģionos kā Vācija, Francija, Anglija, ASV, Singapūra, Koreja, Kanāda, Krievija, Japāna u. c. Pateicoties uzticamai kvalitātei un izcilajai reputācijai, klienti mūs ir augstu novērtējuši gan mājās, gan ārzemēs.

Mēs esam pārliecināti, ka mūsu tehniskā jauda un kvalitatīvs serviss padarīs mūs par pastāvīgu partneri, un mēs sirsnīgi gaidām klientus no valsts un ārvalstīm, lai nodibinātu sadarbību un kopā ar mums veidotu gaišu nākotni.

 


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Zhejiang

Vieta
Wenzhou