Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Kā darbojas Djūara pudeles?

Atbildēt uz sludinājumu

Parasti mēs iegādājamies Devara pudeles, lai saglabātu paraugus, kurus nepieciešams sasaldēt šķidrā slāpeklī, piemēram, bioloģiskos orgānus, dzīvnieku spermu, asins paraugus, audus, vakcīnas, vīrusus utt. Jums var rasties jautājums, vai šāda tvertne patiešām var uzglabāt šķidro slāpekli -196 °C temperatūrā un kā tas tiek darīts?

. Atbilde ir "jā". tianChi KGSQ Dewar pudele ir divslāņu struktūra, iekšējais un ārējais slānis ir izgatavoti no augstas stiprības lidaparātu alumīnija, un iekšējo un ārējo slāni savieno tikai kakla caurule, kas ir īpaša FRP struktūra ar lielisku siltumizolāciju, tāpēc siltumu no ārējā slāņa gandrīz nav iespējams pārnest uz iekšējo slāni caur vakuuma slāni starp abiem slāņiem, kas ievērojami samazina šķidrā slāpekļa iztvaikošanas ātrumu un uzlabo Dewar pudeles spēju saglabāt iekšējo temperatūru.

Pēc tam mēs ievietojam tvertnē uzglabājamo paraugu, izmantojot pārnēsāšanas spaini, pārklājam to ar speciālu kakla aizbāzni un varam izmantot šķidrā slāpekļa zemas temperatūras īpašības, lai saglabātu paraugu aktīvu. Izņemot paraugu, ir svarīgi pārāk ilgi neuzturēties kakliņa caurulītes augšējā daļā. Temperatūra kakliņa caurulītes augšējā un apakšējā daļā ir atšķirīga, un, jo augstāka temperatūra, jo augstāka temperatūra, kas ir neizbēgama un kas mums pašiem ir jākontrolē.

TianChi KGSQ šķidrā slāpekļa konteineri ražošanā stingri īsteno kvalitātes specifikāciju "Šķidrā slāpekļa bioloģiskie konteineri GB/T 5458-2012", un visi produkti ir izturējuši produktu kvalitātes uzraudzības un pārbaudes institūta funkciju pārbaudi. Mēs esam izturējuši ISO9001 un ES CE kvalitātes sertifikāciju. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus un perfektu pēcpārdošanas servisu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.







Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan