Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Kā noteikt, cik daudz šķidrā slāpekļa ir Djūara pudelē?

Atbildēt uz sludinājumu

Ja paraugu saglabāšanai izmantojam Devara pudeles, šķidrais slāpeklis visu laiku iztvaiko slāpekļa gāzē, tāpēc šķidrā slāpekļa daudzums Devara pudelē lēnām samazināsies, līdz tas izzudīs, bet, samazinoties šķidrā slāpekļa daudzumam pudelē, temperatūra ietekmēs arī šķidrajā slāpeklī iegremdētos paraugus, tāpēc mums ir jānodrošina, lai šķidrā slāpekļa daudzums būtu pietiekams.

Vispirms mēs varam noteikt šķidrā slāpekļa daudzumu pudelē, nosverot tukšo pudeli, kad saņemam Djūāra pudeli, un pēc tam to nosver vēlreiz pēc piepildīšanas ar šķidro slāpekli un atņemot kopējo šķidrā slāpekļa svaru. Pēc tam ik pēc 3-5 dienām pudeli nosver, lai noskaidrotu, cik daudz šķidrā slāpekļa ir palicis, taču šī metode ir laikietilpīga un parasti netiek izmantota. Otrā metode ir paņemt cietu koka spieķi, uz spieķa atzīmēt skalu un ievietot to Devara pudelē, un sala stāvoklis pēc tā izņemšanas ir šķidrā slāpekļa augstums pudelē. Vēl viens veids ir TianChi signalizācija, ko parasti izmanto laboratorijās. Zondi novieto virs parauga pārnēsāšanas spainī vai grozā, un signalizācija ieslēdzas, kad šķidrais slāpeklis nokrīt līdz zondes pozīcijai, kas ir ērts un precīzs, lai uzzinātu šķidrā slāpekļa augstumu. Tomēr, ņemot vērā signalizācijas cenu, parasti vieglāk un ātrāk ir izmantot otro metodi, taču ir jāveic aizsardzības pasākumi, lai novērstu apsaldējumus.

TianChi KGSQ šķidrā slāpekļa konteineri ražošanā stingri īsteno kvalitātes specifikāciju "Šķidrā slāpekļa bioloģiskie konteineri GB/T 5458-2012", un visi produkti ir izturējuši Produktu kvalitātes uzraudzības un pārbaudes institūta funkciju pārbaudi. Mēs esam izturējuši ISO9001 un ES CE kvalitātes sertifikāciju. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus un perfektu pēcpārdošanas servisu, lūdzu, sazinieties ar mums.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan

Vieta
Zhengzhou