Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automātiska šķidrā slāpekļa uzpildīšana - pašspiediena šķidrā slāpekļa tvertnes

Atbildēt uz sludinājumu

Šķidrā slāpekļa tvertnes tiek ražotas, lai saglabātu paraugus, kuriem nepieciešama zemas temperatūras vide, lai saglabātu aktivitāti, taču pat ar precīzu konstrukciju, ar rokām ražotas tvertnes nevar apturēt šķidrā slāpekļa iztvaikošanu, tāpēc tvertnes ir pastāvīgi jāaizpilda ar šķidro slāpekli. Tomēr šķidrā slāpekļa uzpildīšana līdz pat -196 °C temperatūrai var viegli izraisīt apsaldējumus cilvēkiem. Lai atrisinātu šo problēmu, TianChi ir ieviesusi pašspiediena šķidrā slāpekļa tvertnes.

Atšķirībā no parastajām šķidrā slāpekļa tvertnēm, pašspiediena šķidrā slāpekļa tvertne tiek piepildīta ar šķidro slāpekli automātiski, izmantojot automātisku saspiešanu. Tās iekšējais un ārējais slānis ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, kam ir lieliska izturība pret koroziju un siltumizolācija, un vakuuma slānis vidū ir piepildīts ar adsorbentu, kas ir plāns importēts daudzslāņu kompozītmateriāls bez eļļas un taukiem ar lielisku siltumizolāciju. Tajā pašā laikā vārsts tvertnes augšdaļā kontrolē šķidrā slāpekļa izplūdi tvertnē. Kad nepieciešams iepildīt šķidro slāpekli citās šķidrā slāpekļa tvertnēs, atliek tikai atvērt pastiprinātāja vārstu un novērot, kā spiediens tvertnē palielinās līdz ≥ 0,05 MPa, un pēc tam šķidro slāpekli var piepildīt automātiski, atskrūvējot izplūdes vārstu, kas neprasa cilvēka iztukšošanu un ko neietekmē elektrība, patiesi automātiska pašspiediena šķidrā slāpekļa tvertne.

TianChi KGSQ šķidrā slāpekļa tvertnes ražošanā stingri ievēro kvalitātes specifikāciju "Šķidrā slāpekļa bioloģiskie konteineri GB/T 5458-2012", un visi produkti ir izturējuši produktu kvalitātes uzraudzības un pārbaudes institūta funkciju testu. Mēs esam izturējuši ISO9001 un ES CE kvalitātes sertifikāciju. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus un perfektu pēcpārdošanas servisu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.

.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan

Vieta
Zhengzhou