Katalogs

Pārdod svaigu konteinera kaudzes uzglabāšanas kaste ledusskapim Dārzeņu augļu uzglabāšanas organizators

30.05.2023 00:05

Pārdod svaigu konteinera kaudzes uzglabāšanas kaste ledusskapim Dārzeņu augļu uzglabāšanas organizators

Atbildēt uz sludinājumu

Informācija par produktu
Ledusskapja uzglabāšanas konteiners - šī svaigā kaste ir veidota ar caurspīdīgu caurspīdīgu sienu un iekšpusē iestrādātu mazāku filtra grozu ar caurumiem, kas ļauj viegli nomazgāt dārzeņus un augļus. Un tam ir vāks, lai augļi, dārzeņi, gaļa u.c. pārtikas produkti ilgāk saglabātos svaigi.


Kvalitatīvs materiāls - konteiners ir izgatavots no BPA nesaturošas pārtikas PET un PP plastmasas. Materiāls ir piemērots uzglabāšanai zemā temperatūrā, piemēram, ledusskapī. Bet neielieciet to mikroviļņu krāsnī.

Daudzfunkcionāla uzglabāšana - konteiners ir paredzēts ne tikai dārzeņiem un augļiem, bet arī gaļai, jūras veltēm, sviestam, bekonam un sausiem augļiem, ko vēlaties uzglabāt. Vāks ir veidots ar blīvējumu, hermētisks un ūdensnecaurlaidīgs, lai uzturētu pārtiku svaigu iekšpusē.

Izmanto brīvi visur mājās - salīdzinājumā ar smagajiem stikla traukiem šis vietas taupītājs ir arī caurspīdīgs, bet viegls un viegli pārnēsājams. Tie ir ļoti izturīgi un izturīgi. Viegli tīrāms. Lieliskie produktu taupīšanas trauki padarīs jūsu ledusskapi un mājokli glītu un sakārtotu.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Zhejiang