Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar pudele, garantē transportēšanas drošību un bezrūpību

Atbildēt uz sludinājumu

Dewar pudeles parasti iedala uzglabāšanas un transportēšanas tipa pudelēs. Parastos uzglabāšanas apstākļos pietiek ar Devara pudeļu uzglabāšanas tipa pudelēm, kas ļauj šķidrajam slāpeklim iztvaikot lēnāk un uzglabāt ilgāk, bet neizbēgami būs arī transportēšanas situācijas, kā nodrošināt Devara pudeļu un tajās esošā šķidrā slāpekļa drošu transportēšanu, kad brauciens ir nelīdzens.

TianChi transportējamām Dewar pudelēm ir īpaša pretvibrācijas struktūra ar kronšteinu starp iekšējo un ārējo slāni, lai samazinātu iekšējā slāņa un kakla caurules kratīšanas amplitūdu, kas ir izturīga un izturīga, un to nav viegli sabojāt; vieglais lidmašīnas alumīnija materiāls ir izturīgs pret koroziju un tam ir spēcīga siltuma saglabāšanas spēja; vakuuma slānis starp iekšējo un ārējo sviestmaizi ir piepildīts ar izolācijas materiālu un iteratīvi ietīts, izmantojot progresīvu tehnoloģiju, lai garantētu labu šķidrā slāpekļa iztvaikošanu Dewar pudelēs.

Mēs esam ražotājs, katra Dewar pudele šeit tiek izgatavota ar rokām rūpnīcā, pēc daudzslāņaina procesa un testēšanas, lai nodrošinātu, ka pēc kartona un piepildītā iepakojuma transportēšanas uz jūsu rokām nav problēmu. Mēs esam garants, piecu gadu vakuuma garantija, ISO9001, ES CE kvalitātes sertifikāts.

TianChi KGSQ šķidrā slāpekļa konteineri ražošanā stingri īsteno "Šķidrā slāpekļa bioloģisko konteineru GB/T 5458-2012" kvalitātes specifikāciju, un visi produkti ir izturējuši Produktu kvalitātes uzraudzības un pārbaudes institūta funkcionālo testu. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus un perfektu pēcpārdošanas servisu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!







Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan

Vieta
Zhengzhou