Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewar pudeles šķidrā slāpekļa svārstīgums ir tāds pats? Ražotājs jums saka

Atbildēt uz sludinājumu

Djūara pudeles ir kriogēnas tvertnes paraugu uzglabāšanai, ko galvenokārt izmanto laboratorijās, lopkopībā u. c. Pērkot Dewar pudeles, mums vienmēr rodas jautājums, vai visas Dewar pudeles ir gaistošas noteiktā daudzumā? Kā noteikt Dewar pudeļu gaistošumu?

Pēc iepazīšanās ar TianChi Dewar pudelēm mēs zinām, ka Dewar pudeļu gaistošumu nosaka daudzi faktori, piemēram, ārējā temperatūra, Dewar pudeļu vakuuma līmenis, Dewar pudeļu izmērs, Dewar pudeļu tips u. c., kas visi ietekmē šķidrā slāpekļa gaistošumu. lai iegūtu rezultātus, kas ir labāki par valsts standarta līmeni. "Ja šķidrais slāpeklis iztvaiko pārāk ātri, mums jāapsver, vai vakuums nav izjaukts." TianChi ražotājs tā saka. Jo lielāka kalibra Devara pudele, jo ātrāk iztvaiko šķidrais slāpeklis, tāpēc izvēlieties cita kalibra Devara pudeli, lai to efektīvi izmantotu pilnībā atbilstoši parauga lielumam. Uzglabāšanas Dewar pudelēm ir zemāks gaistamība nekā transportēšanas pudelēm, un tās ilgāk uzglabā šķidro slāpekli.

TianChi KGSQ šķidrā slāpekļa konteineri ražošanā stingri īsteno kvalitātes specifikāciju "Šķidrā slāpekļa bioloģiskie konteineri GB/T 5458-2012", un visi produkti ir izturējuši produktu kvalitātes uzraudzības un pārbaudes institūta funkcionālo testu. Mēs esam izturējuši ISO9001 un ES CE kvalitātes sertifikāciju. Mēs esam ražotājs, kas nodrošina augstas kvalitātes produktus un perfektu pēcpārdošanas servisu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.




Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan

Vieta
Zhengzhou