Katalogs

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorijas liela diametra šķidrā slāpekļa tvertne

Atbildēt uz sludinājumu

TianChi KGSQ alumīnija sakausējuma dewar pudele galvenokārt sastāv no apvalka, oderējuma, kakla caurules, daudzslāņu adiabātiskā korpusa un mucas utt. Tvertnes apvalks un oderējums ir izgatavoti no alumīnija sakausējuma plāksnes, kam piemīt viegla masa, augsta izturība zemā temperatūrā, izturība pret koroziju u. c. īpašības. Kakla caurule ir izgatavota no stikla tērauda, kam piemīt augsta mehāniskā izturība un maza siltumvadītspēja.

Lielā diametra sērija apvieno zema šķidrā slāpekļa patēriņa un vidējas liofilizācijas caurules jaudas priekšrocības. Lielāks diametrs un ērta izņemšana no liofilizācijas statīva ir ērta bioloģisko paraugu ilgstošai uzglabāšanai un biežai paraugu izņemšanai.

Daudzslāņu adiabātiskajā korpusā kā atstarojošais ekrāns izmantota alumīnija folija ar lieliskām atstarojošām īpašībām, bet kā siltumizolācijas materiāls siltuma starojuma samazināšanai izmantoti materiāli ar zemu siltumvadītspēju un zemu izgarošanas ātrumu.

Lai novērstu gāzes termisko konvekciju, starpslānī starp trauka apvalku un iekšējo vienīgo ir augsts vakuums, un tiek izmantots adsorbents ar lielu adsorbcijas spēju zemā temperatūrā, lai nodrošinātu trauka ilgtermiņa stabilu un uzticamu darbību, un produkta kalpošanas laiks nav mazāks par pieciem gadiem.

TianChi KGSQ Dewar pudele jau 13 gadus koncentrējas uz Dewar pudeles ražošanu, tai ir uzticams ražošanas process, lai nodrošinātu Dewar pudeles lietošanu bez raizēm, visi produkti ir izturējuši Produktu kvalitātes uzraudzības un pārbaudes institūta funkcionālo testu. Mēs esam izturējuši ISO9001 un ES CE kvalitātes sertifikāciju. Mēs esam ražotājs, kas nodrošina augstas kvalitātes produktus un perfektu pēcpārdošanas servisu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums pa e-pastu



.



Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan

Vieta
Zhengzhou