Katalogs

Putu veidošanas mašīna vienīgās zoles izgatavošanai

21.06.2023 00:00

Putu veidošanas mašīna vienīgās zoles izgatavošanai

Atbildēt uz sludinājumu

Putu veidošanas mašīna vienreizējai ražošanai ir viena veida fizikālās putu veidošanas iekārta, kas izmanto superkritiskā šķidruma putu veidošanas tehnoloģiju, lai ievadītu oglekļa dioksīdu vai slāpekli kā putu vidi superkritiskā putu veidošanas iekārtā, tādējādi gāze un izkausētā izejviela tiek pilnībā sajaukta un izkliedēta, veidojot vienfāzes jauktu šķīdumu, kas rada lielu daudzumu šķīduma. Spiediena krituma rezultātā gāze atdalās, veidojot lielu skaitu burbuļu kodolu. Turpmākajā dzesēšanas un formēšanas procesā burbuļu kodoli šķīdinātāja iekšienē nepārtraukti aug un veidojas, tādējādi iegūstot mikrošūnu putu plastmasas izstrādājumu. Superkritiskā putu veidošanas iekārta ir svarīga iekārta šī procesa īstenošanai. Kā profesionāla superkritisko iekārtu projektētāja un ražotāja, STRENGTH Equipment var projektēt un ražot superkritisko putu veidošanas iekārtas masveida ražošanai un laboratorijas lietojumiem, lai apmierinātu jūsu vajadzības. Superkritiskās putu veidošanas iekārtas putu veidotājs var būt N2 vai CO2, tas ir atkarīgs no putu veidošanas materiāla prasībām.

TAIAN STRENGTH galvenās putu veidošanas iekārtas ir apavu materiālu putu veidošanas iekārtas, lokšņu putu veidošanas iekārtas un citas augsto tehnoloģiju jomas jaunu materiālu fizisko putu veidošanas iekārtas. Fizikālās putas plaši izmanto kosmosa, aviācijas, ātrgaitas dzelzceļa, apavu materiālu, iepakojuma materiālu, sporta aprīkojuma, bērnu rotaļu laukuma, vides aizsardzības apdares un citās jomās, jo tās aizsargā vidi, nepiesārņo vidi, nerada ķīmiskas atliekas un smaržu.

Putu produktu priekšrocības
1. Putu izstrādājumu priekšrocības. Fizikālās putu veidošanas vienības šūnas ir plānākas un vieglākas.
2. Fizikālās putu veidošanas produktiem ir labākas mehāniskās īpašības.
3. Fizikālās putu veidošanas produkti ir rentablāki, tiem ir mazāk materiālu un tie ir noārdāmi.
4. vides aizsardzība, nav piesārņojuma, NAV GOS.

Putu materiāli
Dažādi polimēru elastomēru materiāli, piemēram, EVA, TPU, PE, PP, ABS, neilons u. c.


Pielietojums
Superkritiski fizikāli putoti produkti ir plaši izplatīti apavu materiāli, iepakojuma materiāli, bērnu rotaļlietas, 5G komunikācijas, grīdas paklāji, mehāniskie transportlīdzekļi, aviācija, fitnesa aprīkojums, celtniecības izolācijas materiāli, vides sienu uzlīmes.




Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China