Katalogs

Resveratrola ražotājs

26.06.2023 11:00

Resveratrola ražotājs

Atbildēt uz sludinājumu

Resveratrol ir sava veida ne-flavonoīdu polifenola savienojums, kas ir antitoksīns, ko ražo daudzi augi, kad tiek stimulēts. To var sintezēt vīnogu lapās un ādās, un tas ir bioaktīvā vīna un vīnogu sulas sastāvdaļa.



Tīrs resveratrols ir bezkrāsaini acveida kristāli, bez garšas, ūdenī nešķīstoši, viegli šķīst ēterī, hloroformā, metanolā, etanolā, acetonā, etilacetātā un citos organiskos šķīdinātājos, ar kušanas punktu 256-258 ℃ un sublimācijas temperatūru 261 ℃. Sārmaina šķīduma, piemēram, amonjaka, iedarbības gadījumā tas kļūst sarkans, un hromogēna reakcija notiek, ja to pakļauj dzelzs hlorīda un kālija fercianīda iedarbībai. Šī īpašība palīdz identificēt resveratrolu.



Dabiskajam resveratrolam ir gan cis, gan trans struktūra. Dabā tas galvenokārt ir trans konformācijā. Abas struktūras var kombinēt ar glikozi, veidojot cis un transresveratrola glikozīdus. Cis un trans-rezveratrola glikozīdi zarnu glikozidāžu ietekmē var izdalīt resveratrolu. UV starojuma ietekmē trans-resveratrols var pārvērsties par cis-izomēru.

.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shanxi