Katalogs

MYZG Q38 riteņiekrāvēji

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 riteņiekrāvēji

Atbildēt uz sludinājumu

Frontālā iekrāvēja mašīna ar visiem izmēriem ar bezmaksas rezerves daļām

Q38 ir MYZG neatkarīgi izstrādāts produkts. Tas ir aprīkots ar lieljaudas Huadong dzinēju, augstas kvalitātes dubultās maiņas split tipa, četru riteņu piedziņu, pilnu hidraulisko stūrēšanu, spēcīgu jaudu, augstāku efektivitāti un labāku pielāgošanās spēju videi.

q38 iekrāvējs ir augstas klases ražojums, kas galvenokārt paredzēts beramo materiālu iekraušanai un izkraušanai. Visa mašīna ir kompakta, elastīga darbībā, ar augstu darba efektivitāti, piemērotāka darbam šaurā un nelielā laukā, un to plaši izmanto tādās vietās kā fermas, kokmateriālu noliktavas un komunālā būvniecība.

1. Tas ir aprīkots ar dzinēju, kas atbilst Ķīnas II emisijas standarta prasībām, ar lielu jaudu, zemu trokšņa līmeni un uzticamu darbību.

2izmanto vienpakāpes trīs elementu hidraulisko griezes momenta pārveidotāju un ass fiksēto transmisijas kārbu, kas ir ļoti uzticama un ērta apkopei; ir konfigurēta MYZG pastiprināta piedziņas ass, kurai ir liela gultņu kapacitāte, ilgs kalpošanas laiks un augsta uzticamība.

3. Izmanto slodzes jutīgu pilnu hidraulisko stūres sistēmu, kas ir viegla un ātra stūrēšana un uzticamas enerģijas taupīšanas īpašības; izmanto pilota vadības darba ierīces hidraulisko sistēmu, kurai ir augsta darbības efektivitāte un kas ir viegla un viegli lietojama.

4tā izmanto priekšējo un aizmugurējo pastiprināto rāmi, kas ir izturējuši 200 000 noguruma palielināšanas testus, ar spēcīgu nestspēju, saprātīgu visas mašīnas slodzes sadalījumu un labu stabilitāti.

5. Pieņemta jauna tērauda konstrukcija kabīnei, kas nodrošina plašu redzamību, lielāku darbības telpu un labu blīvējumu; pēc izvēles var uzstādīt gaisa kondicionieri, kas nodrošina labu komfortu.

6elektrosistēmā izmantoti augstas klases un nobrieduši elektroaparatūras elementi, kas nodrošina tās stabilitāti un uzticamību.

7. Dzinēja pārsegs ir veidots ar lielām durvīm, kas padara to ērtāku remontam un apkopei.

8. Kauss ir izgatavots no izvirzīta tipa griešanas dēļa. Apakšējā prettriecienplāksne ir sabiezināta, ar mazu griešanas pretestību, augstu pilnības koeficientu un augstu uzticamību.

MYZG mašīnas tiek eksportētas visā pasaulē, aptuveni vairāk nekā 130 valstīs.Mēs izmantojam zīmola dzinēju, mašīnas atbilstošās daļas ir viegli iegūt, un dzinēju var nomainīt uz daudziem zīmoliem, piemēram, Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar utt.

Mūsu cena ir konkurētspējīgāka, un klienti labi novērtē labu servisu.
Katrai Mingyu ražotai mašīnai ir jāveic vairāki stingri testi, un to var galu galā piegādāt klientiem tikai pēc tam, kad visi testi ir pabeigti un kvalificēti.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
China

Vieta
Mingyu Schwerindustrie