Katalogs

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

05.07.2023 01:00

Jūras vārsti

Atbildēt uz sludinājumu

https://www.haiyingvalve.com/marine-valves.html

Kuģu vārsts

Kuģu vārsts ir ierīce, ko izmanto, lai kontrolētu šķidruma spiedienu, plūsmu un virzienu cauruļvadā atbilstoši kuģa vides apstākļiem. Vārsts ir šķidruma cauruļvada vadības ierīce. Tā pamatfunkcija ir savienot vai pārtraukt šķidruma plūsmu, mainīt šķidruma plūsmas virzienu un regulēt šķidruma spiedienu un plūsmu, lai nodrošinātu normālu cauruļvada darbību.

Principā:

Atbilstoši vārsta stumbra spiedienam vārsta plāksnes blīvējošā virsma un vārsta ligzdas blīvējošā virsma cieši pieguļ viena pie otras, lai novērstu šķidruma plūsmu.



Priekšrocības:

Jūras vārsti ir īpaši paredzēti lietošanai jūras vidē, un tiem ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem vārstu veidiem. Lūk, dažas no galvenajām jūras vārstu priekšrocībām:



Izturība pret koroziju: jūras vārsti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir ļoti izturīgi pret sālsūdens un citas skarbas jūras vides radīto koroziju.



Droša darbība: Jūras vārsti ir izstrādāti tā, lai droši darbotos sarežģītos jūras apstākļos, nodrošinot, ka kritiski svarīgas sistēmas vienmēr darbojas pareizi.



Augsta izturība: Kuģu vārsti ir konstruēti tā, lai tie būtu izturīgi pret skarbiem jūras vides apstākļiem, un tas nozīmē, ka to kalpošanas laiks ir ilgāks nekā citiem vārstu veidiem.



Viegli uzturēt: Jūras kuģu vārsti ir izstrādāti tā, lai to apkope būtu vienkārša, ar vienkāršu konstrukciju un viegli pieejamiem komponentiem.



Drošība: Jūras vārsti ir izstrādāti, domājot par drošību, un daudzi no tiem ir aprīkoti ar tādām funkcijām kā avārijas izslēgšanas iespēja, lai novērstu nelaimes gadījumus.



Plašs pielietojuma spektrs: Jūras kuģu vārstus var izmantot visdažādākajos lietojumos, tostarp balasta sistēmās, dzesēšanas sistēmās, degvielas sistēmās un citur.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Qingdao