Katalogs

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Jūras vārsts

Atbildēt uz sludinājumu

Jūras vārstu piegādātājs Indonēzijā

Haiying, kas atrodas Qingdao, Ķīnā, ir specializēts jūras vārstu piegādātājs. Būdams labākais jūras vārstu piegādātājs Korejā, Haiying ir nodrošinājis savas zināšanas un pieredzi pasaules tirgū, veidojot reputāciju par izcilību un uzticamu klientu atbalstu.

Uzticami, kvalitatīvi produkti un vislabākais serviss ir mūsu pastāvīgie uzņēmējdarbības mērķi, un Najin's Inc. vienmēr ir gatavs reaģēt uz jebkuru klientu pieprasījumu.

Haiying ir paplašinājis savas iespējas no atzīta līdera jūras vārstu jomā līdz cauruļu un veidgabalu jomā. Strauji augošais cauruļu un veidgabalu bizness ir Najin Inc. lepnums. Mēs turpināsim censties apmierināt klientu vajadzības, sniedzot pilnu pakalpojumu klāstu un attīstot ilgtermiņa biznesa attiecības.



Apkalpo šādas nozares

Alus darītavas

Naftas

Celulozes un papīra

Kalnrūpniecība

Pārtika un dzērieni

Enerģētika

Ūdens attīrīšanas iekārtas

Tēraudrūpniecība



Haiying pieredze un plašais kuģu vārstu, kuģu vārstu un palīgproduktu krājums padara mūs par ideālu partneri jūsu jūras, kuģniecības un jūras vajadzībām. Papildus tipa apstiprinātiem kuģu vārstiem mēs piedāvājam arī vārstus, kurus var pārbaudīt spiedienā un apliecināt klasifikācijas sabiedrības



8. Dubultā ekscentriskā tauriņa vārsts


Dubultā ekscentriskā tauriņa vārsts

Dubultā ekscentriskā tauriņa vārsts ir vārsta veids, ko izmanto šķidruma plūsmas kontrolei cauruļvadā. Tas sastāv no apaļa diska ar vārpstu, kas iet caur diska centru. Disks ir novietots perpendikulāri cauruļvadam un griežas ap vārpstu, lai regulētu šķidruma plūsmu.



Šī vārsta dubultā ekscentriskā konstrukcija nozīmē, ka disks ir novirzīts no cauruļvada ass līnijas un arī vārpsta vārpsta ir novirzīta no diska ass līnijas. Šāda konfigurācija ļauj diskam kustēties prom no sēdekļa, nesitrinoties ar to, kas samazina vārsta nodilumu un uzlabo tā blīvēšanas spējas.



Dubultekcentriskos tauriņvārstus parasti izmanto vietās, kur nepieciešama hermētiska aizvēršana, piemēram, naftas un gāzes rūpniecībā, ūdens attīrīšanā un enerģijas ražošanā. Tos izmanto arī HVAC sistēmās un citos lietojumos, kur nepieciešama precīza plūsmas kontrole.

Kur izmanto dubultekcentrisko tauriņvārstu?



Dubultekcentrisko tauriņvārstu parasti izmanto dažādās rūpniecības nozarēs, piemēram, ķīmijas, naftas un gāzes, ūdens attīrīšanas un HVAC sistēmās. To parasti izmanto, lai regulētu šķidrumu vai gāzu plūsmu cauruļvados. Dubultā ekscentriskā konstrukcija ļauj precīzāk kontrolēt plūsmu salīdzinājumā ar citiem tauriņveida vārstu veidiem, tāpēc tas ir populāra izvēle lietojumiem, kur nepieciešama precīza plūsmas kontrole. Vārsta konstrukcija arī padara to labi piemērotu lietojumiem, kur nepieciešama hermētiska aizvēršana, jo konstrukcija samazina vārsta blīvējošo komponentu nodilumu.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Qingdao