Katalogs

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Jūras bronzas vārsti

Atbildēt uz sludinājumu

Jūras kuģu bronzas vārsti

Jūras kuģu bronzas vārsti ir vārstu veids, kas īpaši izstrādāts izmantošanai laivās un citos jūras kuģos. No vara un alvas kombinācijas izgatavotie jūras bronzas vārsti nodrošina izcilu izturību pret koroziju, plašu temperatūras diapazonu, kā arī augstu izturību un izturību. Tāpēc tie ir ideāli piemēroti izmantošanai dažādās kuģu sistēmās, piemēram, degvielas un ūdens sistēmās, piekarināmajos motoros, dzesēšanas sistēmās u. c.

Atšķirībā no vairākiem citiem vārstu veidiem, jūras bronzas vārstiem ir plakana konstrukcija, kas samazina noplūdes iespēju. Tiem parasti ir O-veida gredzens papildu blīvēšanai, un ekstrēmās vidēs papildu stabilitātei un aizsardzībai pret koroziju var izmantot termiski apstrādātu teflona korpusa blīvējumu. Tomēr, tā kā bronzas vārstiem ir plakana virsma, nevis ieliekta vai izliekta forma, tos nevar efektīvi izmantot augstspiediena iekārtās.


Uzstādīšanas ziņā jūras bronzas vārsti ir samērā vienkārši. Lielākā daļa vārstu ir izvietoti taisnā līnijā, un tos tur vietā ar vītņotām skrūvēm un uzgriežņiem. Turklāt vairums vārstu ir jau samontēti, kas atvieglo uzstādīšanas procesu. Tāpat kā tradicionālie vārsti, arī jūras bronzas vārsti ir manuāli darbināmi, tāpēc tos var atvērt un aizvērt ar rokām.


Viena no lielākajām priekšrocībām, kas saistīta ar jūras bronzas vārstu izmantošanu, ir to piedāvātais izmaksu ietaupījums. Tā kā šie vārsti ir izstrādāti, ņemot vērā izturību pret koroziju, tie parasti kalpo ilgāk nekā citi vārsti, tādējādi samazinot to nomaiņas biežumu. Turklāt jūras bronzas vārstu temperatūras rādītājus bieži vien var pielāgot konkrētiem apstākļiem, tādējādi iegūstot rentablāku risinājumu nekā tradicionālie vārsti.



.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Qingdao