Katalogs

Zupas bļoda, Pielāgotas apdrukātas papīra bļodas

26.06.2023 00:00

Zupas bļoda, Pielāgotas apdrukātas papīra bļodas

Atbildēt uz sludinājumu

Pēc pasūtījuma apdrukātas papīra bļodas ir izgatavotas no NoTree cukurniedru papīra vai FSC sertificēta papīra. Tās ir arī izklātas ar PLA - kompostējamu bioplastmasu, kuras pamatā ir augi. Šīs papīra zupas bļodas ir lieliski piemērotas, lai pasniegtu visu, sākot no auksta saldējuma līdz karstai zupai. Palieliniet sava zīmola atpazīstamību ar šīm pielāgotajām apdrukātajām izbraukuma bļodiņām. Apskatiet arī mūsu papīra bļodas un kompostējamās karotes!

- Pielāgota apdruka ir pieejama 2-32 oz. bļodām

- Apdrukāts ar videi draudzīgām krāsām uz cukurniedru papīra vai FSC sertificēta papīra

- Minimālais pasūtījums ir 100 kastes (50 kastes pa 8 oz.)

- apdruka līdz 6 krāsās

- piegādes laiks ir 18-21 nedēļa.


Izvēlieties Ecopak nepārspējamiem pielāgotiem papīra zupas bļodu risinājumiem

Ecopak ir jūsu uzticams partneris visām jūsu pielāgotām papīra zupas bļodu vajadzībām. Mēs rūpējamies par kvalitāti, ilgtspēju un klientu apmierinātību, tāpēc mēs nodrošinām, ka jūs saņemat augstākās kvalitātes produktus, kas atbilst jūsu unikālajām specifikācijām. Neatkarīgi no tā, vai esat ēdināšanas uzņēmums vai mazumtirgotājs vairumtirdzniecībā, mūsu izdevīgās cenas, pielāgošanas iespējas un izcilais serviss padara mūs par ideālu izvēli jūsu iepakojuma prasībām.


Sazinieties ar mums šodien, lai pieprasītu cenu piedāvājumu, apspriestu pielāgošanas vajadzības vai pasūtītu paraugu komplektu. Ļaujiet mums būt jūsu pielāgotu papīra zupas trauku piegādātājam. Kopā izcelsim jūsu zīmolu un pozitīvi ietekmēsim vidi!




Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Jiangxi province