Katalogs

Aparatūras furnitūras iepakošanas mašīna

21.07.2023 01:00

Aparatūras furnitūras iepakošanas mašīna

Atbildēt uz sludinājumu


Mēbeļu komplekta maisījuma iepakošanas mašīna/skrūvju iepakošanas mašīna/galda piederumu iepakošanas mašīna

Metāla piederumu iepakošanas mašīna ir pilnībā automātiska skaitīšanas un iepakošanas mašīna, ko izmanto, lai iepakotu metāla piederumus, piemēram, naglas, skrūves, uzgriežņus un bultskrūves, konteineros vai maisos. Mašīna darbojas, padodot veidgabalus bunkurā, kur tie tiek sašķiroti un saskaitīti, pirms tos iepilda iepakojumā. Pēc tam piepildītais iepakojums tiek aizzīmogots un sagatavots nosūtīšanai. Izmantojot metālizstrādājumu veidgabalu iepakošanas mašīnu, var palielināt efektivitāti, samazināt atkritumu daudzumu un uzlabot produktu iepakošanas kvalitāti.


Funkcijas

1. Atbilstoši skrūves/īpašo daļu paraugam, kas pielāgots vibrācijas plāksnēm ar precīzu skaitīšanas kontroles ierīci, lai nodrošinātu, ka katrs maiss ir precīzs un pareizs.

2. Pieņemot pneimatisko struktūru, visa mašīna ir drošāka, stabilāka un uzticamāka.

3. Uzlabota PLC vadības sistēma un dažādas automātiskās signalizācijas aizsardzības funkcijas, ērta ikdienas apkope un samazināti zudumi.

4automātiski pabeidz visu dozēšanas, uzpildīšanas, iepakošanas maisos, datumu drukāšanas, uzlādes (iztukšošanas) un skaitīšanas procedūru.

5. Unikāla iepakojuma blīvējuma tehnoloģijas konstrukcija, padara blīvējumu patīkamu un spēcīgu.

6. Aprīkota ar ķēdes konveijera piekabi, to var padot manuāli, ja vibrācijas plāksnes ir nelietojamas.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangzhou