Katalogs

HPMC flīžu līmei

27.06.2023 10:05

HPMC flīžu līmei

Atbildēt uz sludinājumu

HPMC flīžu līmei satur citas piedevas, piemēram, cementu, smiltis un kaļķakmeni, kas var palielināt flīžu keramikas saķeri. Flīžu līme ir jauns moderns dekoratīvs materiāls, ko izmanto flīžu, virsmas flīžu, grīdas flīžu un citu dekoratīvo materiālu līmēšanai. Flīžu līmei ir daudz dažādu piedevu, bet parasti flīžu līmei pievieno celulozes ētera piedevas, lai uzlabotu ūdens aizturi, sabiezēšanas efektu un atvēršanās laiku.

Būvniecības klases hidroksipropilmetilceluloze tiek plaši izmantota celtniecībā. Piemēram, flīžu līmēšanai, flīžu javai.


Priekšrocības

HPMC celulozei piemīt daudzas īpašības, piemēram, sabiezēšana, ūdens aizture, dispersija, emulģēšana, plēves veidošanās, adhēzija, želejēšana un adsorbcija. HPMC ir laba iedarbība flīžu līmes sastāvā, to var uzlabot pretslīdes, ūdens aizturēšanas, atvēršanas laika, viskozitātes un flīžu saķeres stiprības īpašības. Tā kā hidroksipropilmetilcelulozei ir augsta ūdensnoturība, tā nav iepriekš jāsamērcē vai jāsamitrina ar flīzēm un pamatnēm, kas var ievērojami uzlabot saķeres stiprību. Šķīdumu var veidot ilgākā laika posmā, un konstrukcija ir ērta un vienmērīga. Tā ir maiga un tai ir labas pretslīdēšanas īpašības. HPMC ar sabiezēšanas, saistīšanas, disperģēšanas, emulģēšanas, PH vērtības stabilitātes, plēves, suspensijas, adsorbcijas, gela, virsmas aktivitātes, saglabā tādas īpašības kā ūdens un aizsargājošu koloīdu.


1. Uzlabo ūdens aizturēšanas īpašības un pagarina darba laiku.

2. Uzlabo flīžu līmes saķeres stiprību.

3. Uzlabo blīvējuma elastību un deformējamību.

4. var uzlabot flīžu līmes izturību pret saguršanu.

5. Laba saķeres izturība gan biezās, gan plānās flīzēs, samazināta saraušanās, un flīzēm nav plaisas un tās nekrīt zem sprieguma.

6. Javas ir labāka plastiskums un elastība, kas atvieglo būvniecību un padara darbu efektīvāku.


Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Hebei

Vieta
Xingtai