Katalogs

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Atbildēt uz sludinājumu

Kā ECP līgumslēdzējs Ķīnā SL Tech koncentrējas uz Ķīnas progresīvo ogļu ķīmijas, naftas ķīmijas un dabasgāzes ķīmijas tehnoloģiju, tostarp ūdeņraža peroksīda tehnoloģijas, etil acetāta rūpnīcas, butil acetāta rūpnīcas, fiksētā slāņa procesa, ūdeņraža peroksīda rūpnīcas un MMA tehnoloģijas, nodrošināšanu pasaules klientiem.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) ir jauns tehnoloģiju uzņēmums, kas specializējas EPC līgumu slēgšanas pakalpojumu sniegšanā un ķīmisko iekārtu importā un eksportā, kura galvenais birojs atrodas Ķīnā (Hubejā), Hubei pilotētajā brīvās tirdzniecības zonā, un birojs atrodas Wuxi. Uzņēmums ir arī Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. ar 20 000 TPA metilacetāta ražošanas jaudu un Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. akcionārs.

Mēs esam apņēmušies nodrošināt Ķīnas progresīvās ogļu ķīmijas, naftas ķīmijas un dabasgāzes ķīmijas tehnoloģijas ārvalstu klientiem, tostarp ūdeņraža peroksīda tehnoloģiju, etil acetāta rūpnīcu, butil acetāta rūpnīcu, fiksētā slāņa procesu, ūdeņraža peroksīda rūpnīcu.

Tikmēr, arvien vairāk attīstoties Ķīnas ķīmiskajām tehnoloģijām (dažas no tām pat sasniedz pasaules vadošo līmeni) un balstoties uz savas komandas ilggadējo pieredzi ķīmisko rūpnīcu ārējā tirdzniecībā, SL Tech ir arī apņēmusies piegādāt Ķīnas progresīvās ogļu ķīmijas, naftas ķīmijas un dabasgāzes ķīmijas tehnoloģijas ārvalstu klientiem, t. sk. ūdeņraža peroksīda tehnoloģiju, MMA tehnoloģiju, sintētisko gāzi uz MEG tehnoloģiju, PO tehnoloģiju, PPC tehnoloģiju, UHMWPE tehnoloģiju, elektronisko šķīdinātāju tehnoloģiju u. c.




Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China